MAKSIMIR ĆE 'GORJETI' / Dinamo večeras igra odlučujuću utakmicu u Ligi prvaka: Evo gdje možete gledati dvoboj Modrih sa slavnim Milanom

Image
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Urtakmicu Dinama i Milana moći ćete pratiti UŽIVO u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr

25.10.2022.
7:36
Matko Begovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama večeras, u utorak 25. listopada, s početkom u 21 sat, na svom Maksimiru će igrati protiv Milana u 4. kolu skupine E Lige prvaka i Modri u toj utakmici moraju pobijediti ako žele prezimiti u Europi.

Image
NIJE IM SVEJEDNO /

Trener Milana iskreno: 'Dinamo je težak protivnik. Ne gubi doma već jako dugo'

Image
NIJE IM SVEJEDNO /

Trener Milana iskreno: 'Dinamo je težak protivnik. Ne gubi doma već jako dugo'

Trenutačno je na vrhu skupine Chelsea sa sedam bodova, RB Salzburg je drugi sa šest bodova, dok Dinamo i Milan imaju po četiri boda. Hrvatski prvak ima bolju razliku pogodaka, ali Milan je bolji u međusobnom skoru jer je u prvom susretu na San Siru slavio sa 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prve dvije momčadi iz skupine odlaze u osminu finala Lige prvaka, a trećeplasirani u Europsku ligu. Za posljednju momčad u skupina europska priča završava za ovu sezonu.

"Ispred nas je velika utakmica, odlučuje se tko će ostati u Europi. Velika i zato jer dolazi velika momčad, Milan. Sretan sam i ponosan što je ispred nas još jedan spektakl. Milan je favorit, ali mi ne bježimo od želje da dočekamo proljeće u Europi," kazao je Dinamov trener Ante Čačić na novinarskoj konferenciji na maksimirskom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako će "Modri" morati biti na svom maksimumu ako žele ostvariti pozitivan rezultat.

"Želimo navijače učiniti zadovoljnima. Moramo biti na svom maksimumu. Ako to uspijemo i uz dozu malo sportske sreće možemo doći do željenog rezultata."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moramo biti hrabriji'

Otkrio je i što hrvatski prvak mora promijeniti u odnosu na prvu utakmicu koju je talijanski sastav dobio sa 3-1.

"Moramo biti malo hrabriji, kuražniji. Biti okomitiji. Moramo 90 minuta biti maksimalno koncentrirani. U Milanu smo vidjeli da protiv njih možemo igrati. Igrači su svjesni da nije drastična razlika u kvaliteti i da ako ćemo pružiti svoj maksimum, šanse nam rastu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Zagrebu je igrao Chelsea, sada dolazi Milan. Nismo kanta za napucavanje. Svi smo nešto naučili, nakon četiri kola sve je otvoreno. Sve govori da je Dinamo dobar, želim da igrači igraju radosno i bez grča," poručio je Čačić.

Utakmica počinje u 21 sat, a prijenos je na Arena Sportu 1. susret ćete moći pratiti i u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo