NAVIJAČKA GROZNICA / Dinamo u nekoliko sati rasprodao tri tribine za euro utakmicu godine: Sprema se plavi pakao Sevilli na Maksimiru

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Obavještavamo navijače da su za uzvratnu utakmicu oko 14 sati rasprodane ulaznice za tribine jug, zapad dolje i zapad gore. Ranije su rasprodane ulaznice za tribinu sjever dolje. U prodaji su preostale ulaznice za tribinu sjever gore'

22.2.2022.
15:22
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Iz Dinama su danas poslijepodne objavili kako su planule gotovo sve ulaznice za utakmicu Dinama i Seville, koja je na rasporedu u četvrtak u 18:45. Klub je na svojim stranicama objavio da je rasprodao ulaznice za tri tribine, a da se još uvijek mogu kupiti ulaznice za tribinu Sjever gore, koje koštaju 100 kuna.

Image
ADEMI PROPUŠTA SEVILLU /

Šok za Dinamo, a najgore tek slijedi

Image
ADEMI PROPUŠTA SEVILLU /

Šok za Dinamo, a najgore tek slijedi

Sjever dolje ranije rasprodan

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za uzvratnu utakmicu playoffa UEFA Europa lige Dinamo - Sevilla na stadionu Maksimir u utorak oko 14 sati rasprodane ulaznice za tribine jug, zapad dolje i zapad gore. Ranije su rasprodane ulaznice za tribinu sjever dolje. U prodaji su preostale ulaznice za tribinu sjever gore", objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red za kupnju ulaznica bio je dug i formirao se rano

Dinamo je ulaznice u prodaju pustio u 11 sati, ali još prije se na Maksimiru napravio red za kupnju. Također, u jednom je trenutku pao i server na stranici ulaznice.hr. Za utakmicu protiv Seville u prodaju je pušteno oko 9500 ulaznica. Navijačko zanimanje za uzvratnu playoff utakmicu Europske lige između Dinama i Seville (3-1 u prvoj utakmici za Sevillu) u Zagrebu je veliko, imali su dinamovci jaku podršku od oko 1700 navijača u Sevili, a sad će ih huk Sjevera nositi i u Zagrebu u lovu na čudo zvano osmina finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo