Dinamo može samo sanjati ono što ga čeka u Kijevu

'Ovdje se Dinamo poštuje više nego što mislite. Što zbog Leke, Nike i mene, a što zbog dominacije u HNL-u. Uostalom, Olimpijski stadion će biti pun u srijedu. A 60.000, 70.

1.10.2012.
18:38
VOYO logo

Kijevski Dinamo je nakon prvenstvene pobjede nad Zorjom 'dobio krila' i sada želi upisati i vrijednu pobjedu protiv zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka.

"Trebalo nam je to da nas malo digne pred utakmicu sezone. U prvenstvu moramo čekati kiks Šahtara, ali u Ligi prvaka još uvijek ovisimo o sebi. S tri boda protiv Dinama uključujemo se u borbu za prva dva mjesta, a i blizu smo ostanku u Europi i nakon Božića", izjavio je Ognjen Vukojević za Sportske novosti te najavio krcat stadion i vatreni doček hrvatskom prvaku, ono što Modri u Maksimiru mogu samo sanjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje se Dinamo poštuje više nego što mislite. Što zbog Leke, Nike i mene, a što zbog dominacije u HNL-u. Uostalom, Olimpijski stadion će biti pun u srijedu. A 60.000, 70.000 ljudi ne dolaze gledati baš svakoga", kaže Vukojević koji tvrdi da neće slaviti pogodak ako ga zabije.

"Dinamo mi je puno dao. To će uvijek biti moj klub i naravno da su osjećaji čudni. Ako budem u šansi, neću se štedjeti, ali proslave sigurno neće biti. Kao što ne bih slavio da sutra igram protiv Kijevljana koji su mi mnogo dali u životu. Dani u Maksimiru su nešto posebno, ali svi smo profesionalci", zaključio je Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo