Sammiru trebale 2. minute da 'namjesti' vodstvo Dinama

Dinamo je u 12. kolu hrvatskog prvenstva u ne pretjerano zanimljivoj utakmici svladao domaći Inter s 2:0, a prvi pogodak Modrih namjestio je Sammir samo dvije minute nakon što je ušao u igru.

20.10.2012.
17:02
VOYO logo

Na prvi pravi udarac prema golu čekalo se dvadesetak minuta, a onda je Čop opalio, a vratar Santini obranio.

U 29. minuti je Brozović je poslao dobru loptu Ibanezu, no on je kasno krenuo pa ju nije mogao stići, dok je u 33. Ibanez loše centrirao u šesnaesterac te upropastio izglednu priliku Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 37. je Budimir isprobao udarac s 20-ak metara, no njegov je šut otišao pokraj gola, a u 39. je Ibanez jakim udarcem iz prekida pokušao iznenaditi Santinija koji je ipak uspio spasiti svoj gol.

Na samom kraju prvog dijela Krstanović se namještao na šut, ali mu je domaća obrana uzela loptu, dok je u 45. minuti Inter zatresao mrežu nakon pogreške Kelave, ali je sudac poništio gol zbog zaleđa Budimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu se nastavila bljedunjava igra iz prvoga dijela, a Dinamo je poveo u 61. minuti kada je Sammir ubacio s 20-ak metara, a Puljić najviše skočio i zatresao mrežu domaćina.

Valja naglasiti da je Ante Čačić novopečenog reprezentativca ubacio u igru u 59. minuti umjesto Ademija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačan rezultat postavio je Čop koji je u 80. minuti zabio za 2:0.

Slaven Belupo je s 2:1 pobiedio Cibaliju. Oba gola za domaćina je zabio Vugrinec (6-11m, 90), dok je strijelac za goste bio Matoš s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je kod kuće s 2:0 bio bolji od Zadra, a golove su zabili Pušić (6) i Pongračić (81).

Zoran Vulić debitirao je na klupi Splita pobjedom 3:2 na Kantridi. Domaćin je poveo u 21. minuti golom Benka, a Rebić u 32. izjednačio na 1:1. Vitaić je u 45. minuti doveo goste u vodstvo, a Datković u 59. izjednačio na 2:2. Pogodak za pobjedu zabio je Glumac u 71. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva - Zagreb 1:1 Inter - Dinamo 0:2 Osijek - Zadar 2:0 Slaven Belupo - Cibalia 2:1 Rijeka - Split 2:3 Hajduk - Istra 0:1

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo