DINAMO TRAŽI NOVOG TRENERA: / Zdravko Mamić ima dva kandidata za bratova nasljednika na klupi

Image
Foto: Pixsell, Željkjo Hladika

Sve je izglednije da će nogometaše Dinama u sljedeću sezonu povesti novi trener. Ponudu za Zorana Mamića poslao je saudijski Al Nassr, a iz Maksimira poručuju da će se sve znati do kraja tjedna.

20.6.2016.
22:00
Pixsell, Željkjo Hladika
VOYO logo

No, već i sama potvrda zanimanja je prilično znakovita i čini se da će Mamić napustiti Dinamo, a u klubu su već krenuli u potragu za njegovim nasljednikom. Goal.com piše kako bi Zoran volio da ga zamijene Samir Toplak ili Željko Kopić, ali klupski 'savjetnik' Zdravko Mamić želi na klupi neko jače ime koje bi povelo Modre u novu europsku avanturu.

Bjelica spreman pregovarati

Navodno 'veliki gazda' trenutno razmišlja o dva imena - Nenadu Bjelici i Zlatku Kranjčaru. S ovim potonjim bi pokušali privući navijači kojih je iz godine u godinu sve manje u Maksimiru, no Zdravko zasad, čini se, ipak više naginje Bjelici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Kärntena, Lustenaua, WAC-a, bečke Austrije te talijanske Spezije trenutno je slobodan igrač i prema vlastitim riječima, ne bi odbio pregovore s Dinamom. Što će biti od toga, saznat ćemo u sljedećim danima, ali čini se izvjesnim da će Modri nakon nepune tri godine dobiti novog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo