DINAMO SLAVIO PO NEVREMENU, TRENER PRIČAO O ADEMIJU: / Kapetan prvaka na meti rimskih klubova, Bjelica sve prokomentirao

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Iduću pripremnu utakmicu Dinamovi nogometaši igrat će u nedjelju

15.1.2019.
13:46
PIXSELL
VOYO logo

Samo dan nakon što su slavili 2-1 protiv Partizanija iz Tirane, igrači Dinama odigrali su drugi prijateljski ogled, pritom stigli i do nove pobjede. Na istom su terenu, ali po lošim vremenskim uvjetima, uz kišu i olujni vjetar, Dinamovi nogometaši upisali su 1-0 pobjedum, a strijelac gola odluke bio je Nikola Moro, u 56. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračima Dinama slijedi slobodno poslijepodne, a od srijede trenažni proces procesa od dva treninga dnevno. Iduću pripremnu utakmicu Dinamovi nogometaši igrat će u nedjelju, a suparnik će biti ETAR V. Tarnovo (Bugarska).

'Tašeko da će on iči negdje'

"Najvažnije je da se nitko danas nije ozlijedio. Sutra ćemo poštedjeti Hajrovića koji ima problema s tetivom i Gavranovića kojeg muči list", izjavio je Bjelica, a prenosi 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Dinamov trener i na pisanja talijanskih medija prema kojima bi kapetan momčadi Arijan Ademi uskoro mogao napustiti Maksimir u korist odlaska u Romu ili Lazio.

"Tko to piše da on ide, Talijani? Ma mogu pisati oni što hoće, teško da će on ići negdje, ali ako i dođe ta nemoralna ponuda snaći ćemo se", poručio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo