Dinamo sada ima najružniji stadion na svijetu!

Cijela Hrvatska mogla je tijekom prijenosa utakmice Dinama i Slaven Belupa vidjeti najveće ruglo hrvatskog sporta.

7.3.2011.
14:37
VOYO logo

Priča je poznata. Stadion u koji je utučeno pola milijarde kuna propada već godinama, a travnjak je spaljen zbog jedne utakmice, one između Dinama i PAOK-a.

Trava nije preživjela goleme količine umjetnog gnojiva i soli koji su bačeni da bi se teren otopio, da bi delegat utakmice dopustio da Plavi završe svoju europsku sezonu na terenu, a ne za UEFA-inim stolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad se samo možemo uzdati u čudotvorca Miljenka Sakomana (direktor stadiona) i njegove ljude. Vidjet ćemo što će biti, nadamo se da ćemo na kraju sezone ipak imati pravi travnjak. Ako ne, morat ćemo opet trošiti milijune kuna", izjavio je izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguće je da će tada morati kupiti novu travu, ne učini li vegetacija ipak čuda sa sadašnjom. A onda bi trebalo napraviti i drenažu koja je uništena za koncerta U2, kad se to već radi, treba postaviti i grijanje travnjaka. Dotad će Plavi igrati na ovoj ružnoj oranici. Klub koji želi igrati u Ligi prvaka, koji već godinama redovito igra u skupini Europske lige, koji osvaja naslove prvaka Hrvatske, sad će svoje ambicije zadovoljavati na toj livadi sa sprženom travom.

Plavi njeguju pas-igru, Vaha inzistira na tehnici, a kako će to provesti u djelo tijekom utakmice na takvom terenu? Uostalom, vidjelo se kakva je muka Plavima igrati na tome protiv Slavena Belupa, kako im je bilo i u Karlovcu, gdje je bilo neravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, ove će se sezone Dinamu biti lakše u gostima, danas je većina travnjaka u HNL-u bolja od maksimirskog.

"Zar je ovo Maksimir, jesam li ja zalutao", tužno je rekao i Ivan Gudelj, izbornik mlađih reprezentacija, nekoć veliki igrač Hajduka, kad je prije nekoliko dana svratio u klub i bacio pogled na teren. Na istome će se za dva tjedna igrati veliki hrvatski derbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci: arti-201103040388006 arti-201103030928006

document.write(unescape('%3Cscript type="text/javascript" src="'+document.location.protocol+'//dnn506yrbagrg.cloudfront.net/pages/scripts/0010/0523.js"%3E%3C%2Fscript%3E'))

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo