predstavili se velikanu / Dinamo prezentirao rad svoje škole u Real Madridu i uručio im poziv na turnir Mladena Ramljaka

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prilikom posjeta Real Madridu, GNK Dinamo uručio je poziv da njihova momčad i ove godine sudjeluju na Memorijalnom turniru Mladen Ramljak

27.4.2017.
11:36
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Zamjenik voditelja Nogometne Škole GNK Dinamo, Ivan Kepčija, prošlog je tjedna predavao na Sveučilištu Universidad Europea u Madridu u sklopu “Master in football management” programa Real Madrida (Escuela Universitaria Real Madrid), piše klupska stranica.

Kroz taj program, koji je među najboljim Masters & MBAS programima na svijetu, Real Madrid educira svoje kadrove. Zamjenik voditelja NŠ Ivan Kepčija održao je predavanje studentima na temu strukture i načina rada naše Nogometne škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je čast za Master program na Sveučilištu Real Madrida sudjelovanje jedne od najboljih nogometnih škola u svijetu. Postotak stvaranja nogometaša na profesionalnoj razini u komparaciji s brojem stanovnika u državi najveći je na svijetu i zbog toga je Nogometna škola Dinamo jedinstvena. U Master programu Dinamo je predstavio rad 50-ak ljudi iz Nogometne škole koji godinama kvalitetno rade, kako na teorijskom tako i na praktičkom segmentu nogometnog razvoja", izjavio je David Viejo Romero, voditelj Master programa i trener u nogometnoj akademiji Real Madrida.

Prilikom posjeta Real Madridu, GNK Dinamo uručio je poziv da njihova momčad i ove godine sudjeluju na Memorijalnom turniru Mladen Ramljak koji se održava u kolovozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo