Dinamo predstavio igrača 'koji će zadiviti Europu!'

26.9.2012.
18:34
VOYO logo

Sedamnaestogodišnji Marko Kolar se nogometom počeo baviti u zabočkoj Mladosti, nastavio u Bedekovčini, a 2008. je s 13 godina stigao u Maksimir.

Prošle sezone je u 29 nastupa zabio 38 golova i ponio titulu najboljeg strijelca kadetske lige te si tako najavio svijetlu budućnost u redovima hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veseli nas da je još jedan izdanak naše nogometne škole potpisao profesionalni ugovor s Dinamom. Marko je iznimno talentiran i od njega očekujemo puno u budućnosti te smo sigurni kako će donijeti puno toga dobroga našem klubu", izjavio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić za službenu klupsku stranicu, a presretni Marko dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam zbog potpisanog profesionalnog ugovora i to mi je pokazatelj da sam na pravom putu. Naravno, ovo je tek početak i trudit ću se svojim igrama i cjelokupnim zalaganjem opravdati povjerenje koje mi je Dinamo ovim putem iskazao. Najbitnije je ići korak po korak, strpljivo se dokazivati, a uspjesi će, uz puno rada, malo sreće i naravno zdravlja pokucati na moja vrata. Ovo je velika polazna točka za moju daljnju budućnost i presretan sam što sam potpisao za ovako veliki klub kao što je Dinamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo