DINAMO OTKRIO FORMULU ZA BAYERN: / Mamić hvali pobunjenika u svlačionici

Image

Nogometaši Bayerna predvođeni trenerom Pepom Guardiolom u utorak dolaze u Zagreb, a u srijedu (20.45 sati) će odigrati dvoboj 6. kola Lige prvaka protiv Dinama.

8.12.2015.
15:00
VOYO logo

"Čeka nas zadnja utakmica u europskoj sezoni protiv najboljeg mogućeg protivnika. Privilegija je biti u ovom natjecanju, igrati protiv ovakve momčadi i dat ćemo sve od sebe biti što bolji, a na kraju ćemo vidjeti rezultat. Svjesni smo njihove kvalitete, kako se poigravaju s protivnicima i moramo biti debelo iznad svojih mogućnosti za povoljan rezultat", izjavio je trener Dinama ZoranMamić. S njim je na konferenciji za novinare bio i veznjak MarkoRog.

Najbolja svjetska momčad

"Igramo s jednom od najboljih svjetskih momčadi i jedva čekamo utakmicu. Oni u svakoj utakmici idu na pobjedu, tako će biti i u srijedu, a mi vjerujemo da im se možemo suprotstaviti", kaže Rog te je dodao da je pobjeda nad Hajdukom podigla samopouzdanje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da nas je napunila samopouzdanjem, ponovno smo prvi i jako je lijepo tako u zadnji trenutak dobiti utakmicu. Posebno derbi protiv Hajduka", smatra Rog. Bayern je izgubio posljednju utakmicu u prvenstvu, ali trener Dinama ne misli kako će to utjecati na njihovu izvedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.telegram.hr/wp-content/uploads/2015/12/PXL_081215_12365275.jpg

"Imaju dosta problema s ozljedama i suspenzijom, ali svi igrači koji su tamo mogu jednako dobro igrati. Bit će teško jer njihov 25-ti igrač u momčadi je top igrač i spada među najbolje na svijetu". Modri su na Allianz Areni primili pet golova, pa se postavlja pitanje što su u Dinamu naučili iz te utakmice.

Ne smiju griješiti

"Da ne smijemo griješiti jer smo im poklonili prva tri gola iako su oni stvarali šanse i mogli su nešto drugo zabiti. Jednostavno mora biti brži i bolji u svakom segmentu. Želimo dati sve od sebe, pokušati dati više od maksimuma, a hoće li to biti dosta za iznenađenje – vidjet ćemo nakon tekme", rekao je Mamić pa se osvrnuo na sastav, a posebno na AntuĆorića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je jako dobar protiv Hajduka i jedan je od najzaslužnijih za našu pobjedu. Radi jako dobro, tako se i ponaša i vidjet ćemo", poručio je trener Dinama te je prokomentirao lošiju formu MarkaPjace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nije u optimalnoj formi kakvu mi, ali i on sam očekuje. Rekao sam već puno puta, normalne su oscilacije kod mladih igrača i vjerujemo da će brzo biti onaj stari Marko Pjaca koji je prevaga u europskim i domaćim utakmicama", zaključio je.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo