DINAMO OPET KUPUJE U JUŽNOJ AMERICI: / Ovo bi mogao biti novi napadač maksimirske momčadi

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Meksički prvoligaš Club Leon želi dovesti paragvajskog napadača Waltera Gonzaleza iz portugalske Arouce za kojega je zainteresiran i zagrebački Dinamo, rekao je trener Club Leona.

1.1.2017.
10:41
Screenshot/Youtube
VOYO logo

"Da on je na listi opcija no nije jedini jer postoje neke prepreke za njegovo dovođenje. Trebamo vidjeti što će biti s tim", rekao je trener Javier Torrente na novinskoj konferenciji.

Američki sportski portal ESPN navodi kako Meksikanci još uvijek nisu poslali službenu ponudu dok je 21-godišnjem napadaču primamljiviji interes Dinama jer želi igrati u Europi.Gonzaleza je u portugalskog prvoligaša Aroucu posudila paragvajska Olimpia iz Asunciona a posudba istječe na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio četiri gola u 18 utakmica

Njegova tržišna vrijednost iznosi 750.000 eura podatak je Transfermarkta, internetske stranice za transfere nogometaša. Predsjednik Olimpije je ovaj mjesec izjavio da će se igrač vratiti u Olimpiju ove zime ako ne ode u Dinamo.

Gonzalez je ove sezone sudjelovao u 18 utakmica te je zabio 4 gola a još jednom je dodao za pogodak. Prošle sezone je za Aroucu zabio 7 golova u 19 nastupa a portugalska momčad je bila izborila nastup u kvalifikacijama za Europsku ligu. Arouca se sada nalazi na 12. mjestu u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jonas otišao, Henriquez na izlaznim vratima

Aktualni hrvatski prvak Dinamo zaostaje šest bodova za Rijekom te traži nove igrače. Klub je odbio reći da li je poslao ponudu za Gonzaleza. Prijelazni rok se otvara u ponedjeljak i trajat će do 31.siječnja. Maksimir je dosad napustio 25-godišnji defenzivni vezni Brazilac Jonas koji se sa posudbe vratio u brazilski Flamengo. U utorak je otišao na novu posudbu u brazilsku Coritibu nakon što je odigrao 22 utakmice za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj odlazak najavio je i čileanski napadač Angelo Henriquez koji je izrazio želju za povratkom u domovinu, u klub Universidad de Chile.

Image
NEKADAŠNJA DINAMOVA SENZACIJA NAJAVILA ODLAZAK: /

'Iskreno, više ne uživam u Hrvatskoj'

Image
NEKADAŠNJA DINAMOVA SENZACIJA NAJAVILA ODLAZAK: /

'Iskreno, više ne uživam u Hrvatskoj'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo