NIŠTA OD POSLOVANJA

DINAMO ODBIO PONUDU MILANSKOG INTERA: Petnaest milijuna eura je premalo!

Petnaest milijuna eura vrijedna je usmena ponuda koju je milanski Inter uputio u zagrebački Dinamo s namjerom da iz Maksimira na San Siro presele Filip Benković i Borna Sosa, javljaju Sportske novosti. Odbijena je.

Prema talijanskim izvorima na koje se autor teksta poziva, Benković bi u Interu i ostao dok bi Sosa bio proslijeđen na jednogodišnju posudbu u Sampdoriju koja bi i imala pravo prvokupa.

Ponuda je odbijena budući da u klubu iz Maksimira smatraju kako nije ponuđeno dovoljno, odnosno kako budućnost u konkretnom slučaju donosi više brojke. Samo za Benkovića, naime, očekuju ponudu u takvom iznosu.

Što se Sose tiče, tu bi situacija mogla biti ozbiljnija. Milanski je klub navodno zainteresiran za jednog od igrača Sampdorije pa bi Sosu, u slučaju kupnje, preselio ondje u svrhu realizacije tog plana. Dinamo bi njegov odlazak lakše otrpio, uostalom već su doveli Čeha Jana Lecjaksa koji pokriva njegovu poziciju lijevog bočnog i koji je, uostalom, protiv Istre i odigrao utakmicu u prvoj momčadi i punoj minutaži.

Povratak na Net.hr