Dinamo o transferu sezone: 'To je kao amputacija noge'

'Ništa konkretno o Vrsaljku nije dogovoreno u Londonu, iako sve vodi prema prodaji jer je klub je na to prisiljen.

10.3.2011.
23:10
VOYO logo

Utakmicu utakmicu osmine finala Lige prvaka između Tottenhama i Milana na White Hart Laneu su iz svečane lože s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem gledali su Zdravko i Zoran Mamić.

Nagađa se da je njihov posjet bio povezan s Tottenhamovim interesom za Dinamova braniča Šimu Vrsaljka, premda je i to vrlo upitno, jer Spursi na toj poziciji imaju dvojicu reprezentativaca – Škota Huttona i našega Ćorluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od kraja prošle godine zna se da je Vrsaljko na meti Manchester Uniteda i Chelseaja, u kojima konkurencija na njegovoj poziciji i nije tako jaka, a prvi pritisak na Dinamo zbog Dinamovog braniča radio je Arsenal. Očekuje se da će talentirani Vrsaljko već prije kraja sezone biti prodan, najmanje za 10 milijuna eura.

"Ništa konkretno o Vrsaljku nije dogovoreno, premda sve vodi prema prodaji jer je klub na to prisiljen. To je kao da liječnik bolesniku sa sepsom ponudi izbor da će mu amputirati nogu ili će umrijeti", slikovit je bio Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druženje Mamića i Levyja otvara i špekulacije o prodaji Luke Modrića, iako je teško očekivati da bi čak i najbogatiji europski klubovi platili 50 milijuna eura koliko traže Spursi. U Engleskoj to mogu samo Chelsea i Manchester City, dok Manchester United, čini se, za Luku nije zainteresiran. Ne zato što ga ne bi uzeo, nego zato što mu se ne posluje s Tottenhamom jer je prije tri godine vodio mučne pregovore s njim o Berbatovu.

Lukina realnost trenutačno je ostanak u Tottenhamu, što i nije loša opcija s plaćom od 5.6 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo