NOVI PROBLEMI / Dinamo na gostovanje bez četiri igrača: 'Dvojica osjećaju posljedice udaraca'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

"Ristovski i Bulat još osjećaju posljedice udaraca iz Astane, prije neće igrati nego hoće, a van stroja su sigurno Jurić i Drmić"

3.12.2023.
16:34
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nakon važne 2:0 pobjede u gostima kod Astane u četvrtak, Dinamo sutra čeka gostujući ogled protiv Slaven Belupa u Koprivnici. U najavi utakmice trener aktualnog hrvatskog prvaka Sergej Jakirović nagovijestio je da neće moći računati na četvoricu igrača.

"Naravno da smo dobro, dugo nismo imali dvije vezane pobjede. Derbi s Osijekom i utakmica s Astanom su bili iznimno važni. Svaka pobjeda diže samopouzdanje, ali svjesni smo da ima prostora za napredak u našoj igri. Analizirajući odigrano moramo pokušati ispraviti pogreške u utakmicama koje dolaze", rekao je Jakirović pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve nam je jasno što nas čeka u Koprivnici. Nadam se da su svi momci dobro regenerirali, danas imamo zadnji trening pa ćemo vidjeti s kime računamo. Moramo se prilagoditi, 12. je mjesec i minusi su normalni, imamo i nekoliko virovitih igrača. Ristovski i Bulat još osjećaju posljedice udaraca iz Astane, prije neće igrati nego hoće, a van stroja su sigurno Jurić i Drmić."

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo