Dinamo mučio navijače: 'Znam da ste nezadovoljni'

Aktualni hrvatski prvak je, teže od očekivanog, u Maksimiru minimalnim rezultatom svladao Osijek.

3.3.2012.
19:33
VOYO logo

Dinamo je pred svega 2000 gledatelja na svom terenu osvojio tri boda, no za njih se morao jako namučiti.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mehmed Alispahić u 62. minuti nakon odličnog centaršuta Josipa Pivarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonel je u Karlovcu bio među najboljima, a sada na klupi, isto kao i najbolji Dinamov strijelac Beqiraj, a opet među kandidatima nije bilo Joea Šimunića. Sammir se dugo zagrijavao, no na travnjak nije zakoračio.

Osječani su svoju najbolju priliku, kazneni udarac, propustili iskoristiti u osmoj minuti kada je Dinamov golman Ivan Kelava obranio slab udarac Marka Babića. Penal je skrivio Bišćan koji je u kaznenom prostoru srušio Ibriksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu opasniju sitiaciju Dinamo je napravio u 22. minuti kada je Vrsaljko pucao, a Vargić odbio loptu u korner.

Imao je Dinamo puno sreće u 64. minuti kada je Perošević uzdrmao vratnicu, a lopta se nakon toga 'šetala' po gol liniji, ali na nesreću Osječana nije ušla u gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista nismo imali sreće, a čak i da je ostalo 0:0, ne bih bio zadovoljan jer smo po igri šansama zaslužili sva tri boda", kazao je Osijekov trener Vlado Bilić, a Dinamov strateg Ante Čačić dodao:

"Znam da ste nezadovoljni jer nije bilo više pogodaka, no Osijek je zaista bio vrlo neugodan suparnik. Za nas su nastali problemi izostankom Badelja (ozljeda), dok je Osijek došao neopterećen, stao s desetoricom iza lopte i odlično koristio prostor koji mu se otvarao našom napadačkom igrom. Ipak, zadovoljan sam, ovo su tri vrlo važna boda, a usto Dinamova intencija svih 90 minuta bio je napad. Šteta što naši pasovi u fazi napada često nisu bili pravodobni, a i u obrani je bilo lošega taktičkoga postavljanja", izjavio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Cibalia - Karlovac 2:0 Istra - Varaždin 2:1 Zadar - Šibenik 0:1 Split - Lučko 1:1 Inter - Slaven Belupo 0:1 Zagreb - Hajduk 2:4 Dinamo - Osijek 1:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo