KRAJ: / POTPUNI ŠOK NA MAKSIMIRU! Grci zabili nemoguće, sudac oštetio Dinamo!

Image

Nogometaši Dinama poraženi su u 3. kolu Lige prvaka od Olympiacosa na Maksimiru s minimalnih 1:0, ali nisu razočarali.

20.10.2015.
18:30
VOYO logo

DINAMO - OLYMPIACOS 0:1

DINAMO: Eduardo - Matel, Gonçalo, Taravel, Pivarić - Machado, Antolić - Soudani, Fernandes (Henriqez, 72), Rog (Ćorić, 87) - Hodžić (Pjaca, 61)

OLYMPIACOS: Roberto - Elabdelaoui, Siovas, Botia, Mazuaku - Milivojević, Kasami, Fortounis (Dominguez, 72) - Pardo (Salino, 82), Seba (Costa, 90)- Ideye

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 0:1 Ideye (78.)

Dinamo je nezasluženo i nesretno poražen od grčkog prvaka, kojeg su "plavi" nadigrali, pogodili dvije vratnice, no pobjeda je otišla sretnijoj momčadi. Trener Dinama Zoran Mamić odlučio je postaviti Hodžića umjesto Pjace u prvi sastav, a danas se na treningu ozlijedio i desni bočni Pinto. Dinamo je svoju presudnu utakmicu za ostanak u Europi započeo napadački,a u prvoj ozbiljnoj situaciji na utakmici Hodžić je u 10. minuti zakasnio nakon sjajnog prodora i ubacivanja Roga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 28. minuti nakon ubačaja Machada Taravel je također zamalo zakasnio na loptu u petercu gostiju, koji su u 32. minuti prvi puta zaprijetili vratima Dinama, a udarac Mazuakua iz daljine obranio je Eduardo. Bilo je to sve iz prvog dijela u kome je viđeno više taktičkog nadmudrivanja, nego nogometa.

Sudac umjesto jedanaesterca - svirao kraj

U 52. minuti Dinamo je propustio najveću priliku nakon protunapada kojeg su izveli Soudani i Fernandes, a lopta je došla do Antolića koji je pogodio vratnicu. Samo dvije minute kasnije i Grci propuštaju ogromnu priliku kada je Ideye zamalo zakasnio ubaciti u praznu mrežu. Sljedećih 20-tak minute nije se dogodilo gotovo ništa na maksimirskom travnjaku sve do 77. minute kada je Rog pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovi promašaji kažnjeni su u 79. minuti kada je Nigerijac Ideye Brown prošao po lijevoj strani i iz mrtvog kuta provukao loptu između vratnice i Eduarda za posve nezasluženo vodstvo Olympiacosa. U 86. minuti Eduardo brani opasan pokušaj Salina, da bi minutu prije kraja udarac glavom Henriqueza završio tik pokraj vratnice. U trećoj minuti sudačke nadoknade Machado je iz slobodnog udarca pogađa živi zid, a nakon kornera Milivojević je igrao rukom u šesnaestercu gostiju, no talijanski sudac je umjesto kaznenog udarca odsvirao kraj utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz ove skupine Arsenal je u Londonu pobijedio Bayern 2-0 golovimaOliviera Girouda (77) i Mesuta Ozila (90+4). Na ljestvici vode Bayern i Olympiacos sa po šest bodova, dok Arsenal i Dinamo imaju po tri boda.U idućem kolu, 4. studenog igrat će isti suparnici, ali u Pireju i Munchenu

Image
ARSENAL SE IZVUKAO PROTIV NAJTEŽEG SUPARNIKA: /

Giroud i Özil potopili Bayern!

Image
ARSENAL SE IZVUKAO PROTIV NAJTEŽEG SUPARNIKA: /

Giroud i Özil potopili Bayern!

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo