DINAMO IZBACIO SPECIJALNU LINIJU DRESOVA I ZAISTA SU POSEBNI: / 'Modri' više nisu modri. Dizajn i boje na majici mogli bi vas iznenaditi

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
25.4.2021.
11:49
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo predstavio je novu liniju dresova. Doduše, ovu neće nositi na utakmicama, ali prodavat će ih u fan-shopu, a riječ je o replici dresa iz 1911. godine, dakle dresova kakve su igrači Dinama nosili prije 110 godina.

Dresovi nisu "modri" niti su jednobojni, zapravo su prugasti i to crveno-žuti, što bi moglo iznenaditi sve one koji ne poznaju tako daleku povijest Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uoči obilježavanja 110. obljetnice osnutka purgerskog kluba u ponedjeljak 26. travnja predstavljamo vam ekskluzivnu prvu ediciju replike dresova u kojima su prije 110 godina zaigrali igrači kluba te kampanju u kojoj ćemo u vremenu pred nama kreirati i predstaviti replike retro dresova koji, bilo u estetskom smislu ili samoj važnosti u konkretnom trenutku, imaju značajno mjesto u klupskoj povijesti. U sljedećih godinu i pol dana klub će predstaviti pet retro kolekcija koje su izabrane kombinirajući nekoliko kriterija poput povijesnog značenja, sportskih rezultata, bitnih događaja i atraktivnosti dizajna. Kampanja naziva ''Dinamo Classics'' kreće upravo na 110. rođendan kluba uz zanimljiv dres iz 1911. godine", poručili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo