Dinamo ipak izbjegao najgori scenarij!

Nakon prvenstvene utakmice sa Šibenikom, najviše su posla u Dinamu imali liječnici. Modri su s teškom mukom pobijedili 2:1, ali su se naprimali batina. Najteže je stradao Sammir, koji je u 27.

3.10.2011.
8:33
VOYO logo

Pola Dinamova veznog reda imao je probleme uoči i tijekom utakmice sa Šibenikom. Calella je uhvatio grč, Kovačić je pretrpio neugodan udarac, a Sammir je već u 27. minuti zamijenjen zbog udarca u tetivu gležanja, i to onu s kojom je već imao problema. Izgledalo je u prvi čas jako loše.

S obzirom da nakon susreta nije bilo jasno koliko je ozljeda ozbiljna, pojavile su se sumnje da bi Brazilac mogao čak biti upitan za utakmicu s Ajaxom, što bi za Modre u ovoj situaciji bio nenadoknadiv hendikep. Riječi utjehe stigle su u nedjelju navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će biti sve u redu, da nije ništa strašno", izjavio je Sammirov menadžer Božo Slišković.

"Znat ćemo tek u utorak, ali mislim da neće biti većih problema. Bude li ga i tada boljelo, morat će malo mirovati, ali vjerujem da nije ozbiljno, nije ništa puklo. Ne očekujemo probleme ni s njim ni s Calellom", umirujuće je djelovao dr. Saša Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Mateom Kovačićem nema nikakvih problema...

"Dobio sam udarac, ali nemam problema", kazao je na okupljanju mlade reprezentacije Kovačić, ne baš zadovoljan partijom protiv Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo kako smo željeli. Oni su igrali dobar bunker, bili su vrlo živi. Važno je da smo dobili i zadržali prednost", kaže Kova koji je ponovno bio kapetan.

"Super je osjećaj, hvala šefu, ponosan sam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusio je i HNL, ali i 'velike dečke' u Europi.

"Super je igrati protiv takvih igrača, pogotovu s Realom. To smo jako dobro odigrali, OK, ne treba slaviti poraz, ali smo stvarno bili dobri. Lyon igra čvršće, ali ni mi nismo bili tako dobri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110020498006 arti-201110010675006 arti-201110020467006 arti-201110020598006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo