OGROMNO POJAČANJE STIGLO NA MAKSIMIR / Modri potvrdili veliki transfer: Boško Šutalo je novi igrač Dinama

Image
Foto: GNK Dinamo

Šutalo je stigao na Maksimir iz talijanskog prvoligaša Atalante

21.6.2022.
22:25
GNK Dinamo
VOYO logo

Kapetan hrvatske U-21 reprezentacije i dosadašnji igrač talijanske Atalante, talentirani branič Boško Šutalo (22), novo je pojačanje Dinama, potvrdio je u utorak hrvatski prvak.

Image
ŽUTI BEZ DLAKE NA JEZIKU /

Prosinečki usporedio Dinamo i Zvezdu i odgovorio na pitanje koji je klub po njemu veći u ovom trenutku

Image
ŽUTI BEZ DLAKE NA JEZIKU /

Prosinečki usporedio Dinamo i Zvezdu i odgovorio na pitanje koji je klub po njemu veći u ovom trenutku

Šutalo je u ponedjeljak potpisao petogodišnji ugovor s Dinamom i odmah će se priključiti momčadi, koja u srijedu putuje na pripreme za sljedeću sezonu u Sloveniju. On je član Atalante bio posljednje dvije godine, nakon štio su ga Talijani kupili od Osijeka u ljeto 2020. Prošle sezone bio je na posudbi u Veroni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Jako sam sretan zbog dolaska u Dinamo. Dinamo je najuspješniji hrvatski klub koji ostvaruje svake sezone značajne uspjehe u hrvatskim natjecanjima i u Europi. Momčad ima veliku kvalitetu, vrhunske pojedince, sjajan stožer. Pratio sam klub i momčad u posljednje vrijeme, posebno zadnjih par sezona ostvaruju povijesne uspjehe i to je sigurno nešto što je jako važno za Dinamo, ali i za hrvatski nogomet općenito. Vjerujem da će momčad i u novoj sezoni ostvariti brojne uspjehe i dobre rezultate u prvenstvu, Kupu i Europi. Prije svega tu je veliki derbi na početku sezone i trofej Superkupa koji želimo osvojiti. Dosta igrača poznajem od ranije, posebno u kontekstu toga što sam s nekima bio ili sam još uvijek suigrač u reprezentaciji tako da vjerujem da ću se dobro uklopiti u ekipu. Davat ću sve od sebe na terenu u dresu Dinama u svakoj utakmici, borit ću se za klub, nadam se da ćemo imati veliku podršku navijača u svemu što je pred nama ove sezone i siguran sam da nas čekaju sjajni trenuci", rekao je Šutalo nakon što je potpisao ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupo pojačanje

Iznos odštete koju su Modri platili za Šutala nije objavljen, no pretpostavlja se da je iznosila izmeđ tri i četiri milijuna eura, što ga čini jednim od najskupljih pojačanja u povijesti Modrih.

Šutalo je treći veliki transfer Dinama ovoga ljeta. Prije njega su na Maksimir stigli napadač Josip Drmić i veznjak Robert Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo