hajduk - Dinamo / Dinamo čeka pakao na Poljudu: Većina ulaznica prodana, Torcida derbi posvećuje legendi Hajduka

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ništa ne bi navijačima Hajduka, koji pod novim trenerom Sinišom Oreščaninom igra jako dobro, bilo slađe od pobjede protiv Dinama u Splitu

3.4.2019.
8:40
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Kad Dinamo dolazi na Poljud, ravno je to prazniku nogometa ponajprije u Splitu pa onda i u cijeloj Hrvatskoj. nema veze što je razlika između Dinama i Hajduka na tablici Prve HNL jako velika, u derbijima se ne igra samo za bodove.

A govori to i broj prodanih ulaznica. Ništa ne bi navijačima Hajduka, koji pod novim trenerom Sinišom Oreščaninom igra jako dobro, bilo slađe od pobjede protiv Dinama u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Hajduk na svojim službenim kanalima objavio da je 20 tisuća ulaznica već prodano, a da se očekuje i da će se prodati i ostatak te da Dinamo očekuje paklena atmosfera na Poljudu.

Ovaj će derbi imati i humanitarnu notu. Torcida je objavila da će odati počast jednoj od velikih legendi Hajduka Ivi Begi koji je nedavno završio u bolnici. neće se skupljati novac za njegovo liječenje, već da bi se njegovo ime upisalo u tematskom parku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je deset godina nastupao u dresu splitskih Bilih, Bego (82) je ikona kluba (p)ostao jer je prije pet godina napao Zdravka Mamića na tribinama jer je tadašnji DInamov gazda vrijeđao Splićane. 

Utakmica na Poljudu igra se večeras od 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo