SIMEONE DRHTI: / Mario Mandžukić na iglama čeka odluku argentinskog majstora

Image
Foto: AFP

Madridski sportski dnevni list AS piše kako su Juventus i Atletico dogovorili transfer Marija Mandžukića, a prošlosezonski prvak Španjolske bi trebao zaraditi između 15 i 20 milijuna eura.

17.6.2015.
17:18
AFP
VOYO logo

No, sve su to još špekulacije, jer puno toga ovisi o argentinskom napadaču Carlosu Tevezu. Ako bi Tevez kojim slučajem napustio Juventus, onda bi uprava Stare Dame dovela Marija Mandžukića. Ako bi Mandžo obukao crno-bijeli dres, zarađivao bi oko 4 milijuna eura godišnje, što je za oko pola milijuna eura više nego što zarađuje u Atleticu. No, u ovom trenutku kada talijanski i španjolski mediji dosta pišu o Mandžukićevom prelasku iz Atletica u Juventus, iz slavnog talijanskog kluba poručuju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se velika odluka

"Vidjet ćemo hoće li Mandžukić doći. Istina, Carlos ima želju vratiti se u Argentinu i tamo završiti karijeru. Sada čekamo njegovu odluku i nadamo se da ćemo kroz sljedeća dva-tri dana saznati što je odlučio. Ako odluči ostati kod nas, dati ćemo mu podršku, a ako odluči otići kući, poželjeti ćemo mu sreću u Boci", izjavio je Juventusov direktor Beppe Marotta.

Talijanski mediji su ranije pisali kako su Mandžukić i Juventus već dogovorili plaću od četiri milijuna eura, a nije tajna kako se trener JuveaMassimiliano Algeri divi Hrvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo