ANKETA: / Jesu li stvarno 'purgeri' krivi za odgodu derbija?

'Nama je bilo sasvim svejedno kad će se igrati. U šest sati, u sedam, u ponedjeljak, srijedu, nama je sve bilo isto...

25.2.2013.
13:01
VOYO logo

"Da je sudac pričekao sat ili možda sat i pol, utakmica bi se sigurno mogla odigrati jer kako je vrijeme prolazilo, uvjeti na terenu bili su sve bolji. Uvjerili smo se u to kad smo pregledali travnjak dva sata kasnije", nezadovoljno je nakon odgode derbija ponavljao predsjednik Hajduka Marijan Brbić.

Splitom se u isto vrijeme proširila priča da se utakmica mogla odigrati samo da su "purgeri htjeli pričekati", a forume su preplavili komentari hajdukovaca da su za odgodu krive "purgerske pi***".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudno, s obzirom da je upravo Hajdukova organizacija zakazala u trenucima kad je do utakmice ostalo još sat i pol i kad se uz malo više volje, truda i ljudi mogla "isušiti močvara" na poljudskom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica će se na kraju igrati u srijedu u 19 sati, iz razloga koje je za Sportski.net objasnio povjerenik natjecanjaJosip Brezni, a najviše su time pogođeni navijači koji su došli na Poljud i, na kraju krajeva, Dinamo, koji će imati dodatni trošak povratka u Zagreb, novog puta u Split...

"U utorak se opet vraćamo. Nadamo se da će vremenski uvjeti biti dobri. Ovo je situacija koju sigurno nitko nije priželjkivao. I Hajduk i mi već u subotu igramo novu utakmicu. Ali ono što se mora, mora se", izjavio je Zdravko Mamić za Sportske novosti i poslao poruku svima onima na Poljudu koji se ljute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je bilo sasvim svejedno kad će se igrati. U šest sati, u sedam, u ponedjeljak, srijedu, nama je sve bilo isto... Ne vidim razlog da se netko ljuti."

Tko je kriv za odgodu derbija, odlučite u našoj anketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo