Vatreni i društvo ovacijama pozdravili osuđenog kriminalca!

Nakon 11 i pol godina, Jose Maria del Nido odstupio je s mjesta predsjednika španjolskog nogometnog prvoligaša Seville. Ivan Rakitić i suigrači ispratili su ga pljeskom i ovacijama.

10.12.2013.
10:16
VOYO logo

Del Nido je u ponedjeljak objavio da se povlači s čela Seville, a njegova odluka je zapravo bila jedina moguća budući da je prošli tjedan osuđen na sedam godina zatvora zbog korupcije i prijevare. Dokazani su, naime, navodi iz optužnice prema kojima je Del Nido u razdoblju od 1999. do 2003. godine, kad je bio odvjetnik gradskog poglavarstva Marbelle, izdavao lažne račune za svoje usluge. Na prijevaru je time stekao dobit od 6,73 milijuna eura.

Ne presici je, uz kapetana Ivana Rakitića, bila većina igrača i članova stručnog stožera koji su odlazećeg predsjednika ispratili ovacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao je dan koji sam najmanje želio. Odlazim s mjesta predsjednika Seville s tugom i dubokom žalosti. Tijekom 27-godišnje povezanosti sa Sevillom pokazao sam da sam uvijek na raspolaganju ovom klubu. Nastavit ću pratiti Sevillu bez čijih navijača nikad ne bismo došli do visina koje smo dosegli. Sada se moram posvetiti svome osobnom problemu", rekao je Del Nido.

//www.youtube.com/embed/sTLM0KsOXyk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo