PROVOKATIVNO PITANJE / De Bruyne novinara nazvao glupanom, ovaj njega razmaženim derištem

Image
Foto: Profimedia

'Tipični nogometaš koji želi samo pitanje koje mu govori koliko su dobri'

2.7.2024.
10:23
Profimedia
VOYO logo

Belgija je u osmini finala Europskog prvenstva ispala od Francuske 1-0 nakon autogola Vertonghena u 85. minuti.

Image
DVOBOJ SUSJEDA /

Francuska uz puno sreće do četvrtfinala: Presudio gol u završnici dvoboja

Image
DVOBOJ SUSJEDA /

Francuska uz puno sreće do četvrtfinala: Presudio gol u završnici dvoboja

Mišljenja su mnogi kako je to kraj velike generacije belgijskog nogometa, koju su neki prozivali i 'zlatnom', a od nje su očekivano najviše očekivali belgijski navijači i mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin De Bruyne vođa je ove momčadi i vukao je koliko je mogao belgijsku reprezentaciju, no nije uspio zabiti iz prilike u 83. minuti, a Belgija je ubrzo nakon toga i primila gol. Francuska se na ovom natjecanju muči i bila je to prilika za Belgiju, no ni ona nije pokazala puno i na kraju zasluženo ide kući.

De Bruyne je tri dana prije utakmice napunio 33 godine i u zadnje vrijeme u javnosti sve češće priča o tome kako mora misliti i na unuke te bi u slučaju bogate ponude najvjerojatnije prihvatio odlazak u Saudijsku Arabiju, a sve skupa najvjerojatnije znači i zalazak karijere jednog od najboljih europskih, ali i ponajboljih svjetskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice protiv Francuske na press konferenciji je jedan od novinara postavio pitanje De Bruyneu - 'Zašto zlatna generacija Belgije nije nikad ništa osvojila?'

"Zlatna generacija? Želite reći da Francuska, Engleska, Španjolska ili Njemačka nemaju zlatnu generaciju? Ok, hvala", odgovorio mu je De Bruyne pa krenuo prema izlazu usput govoreći 'glupan'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar koji je postavio pitanje zove se Tancredi Palmeri i kasnije je odgovorio De Bruyneu putem društvenih mreža:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ahah De Bruyne me upravo nazvao glupim. Hej, Kevine, mali podsjetnik za tebe: zlatne generacije koje si spomenuo - od Francuske, Engleske, Njemačke i Španjolske… SVI SU DOŠLI DO FINALA! Tipični nogometaš koji želi samo pitanje koje mu govori koliko su dobri. Razmaženo derište", napisao je Palmeri.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo