REAKCIJE TRENERA / Dambrauskasa pitali što se događa s Kalinićem: 'Šibenik? Sjetite se što sam vam rekao prije utakmice'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Dambrauskas je prokomentirao da je najbolji igrač Hajduka onaj igrač koji umire za klub, želi osvojiti nešto i dati navijačima radost

9.4.2022.
21:54
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u susretu su 30. kola Prve HNL teže od očekivanog na Poljudu svladali Šibenik s 2:1 (1:0). Strijelci za Hajduk bili su Filip Krovinović (32) i Josip Elez (87), dok je pogodak za Šibenik postigao Mario Ćurić (54).

Susret je odigran po jakoj kiši koja je prala travnjak i igrače od prve do posljednje minute, a Hajduk je svoju dominaciju u prvom poluvremenu uspio materijalizirati u 32. minuti. Sahiti je povukao napad po desnoj strani, dodao Livaji koji je uputio prizemni ubačaj na 10 metara na koji je natrčao Krovinović i zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DRAMA NA POLJUDU /

Šibenik držao Hajduk u šaci do same završnice, Bijeli na kraju na krilima Krovinovića i Eleza došli do velike pobjede

Image
DRAMA NA POLJUDU /

Šibenik držao Hajduk u šaci do same završnice, Bijeli na kraju na krilima Krovinovića i Eleza došli do velike pobjede

Računica: 'Zadali smo Hajduku dosta muke'

Trener Šibenika, Dean Računica, bio je blizu boda na Poljudu, ali je na kraju njegov Šibenik poražen 2:1.

"Mogu samo biti ponosan na svoju momčad. Da ovako igraju protiv ostalih protivnika ne bi bilo problema. Zadali smo Hajduku dosta muke. Imali smo svoje šanse. Govorio sam da su Grezda, Marin, Delić i Ćurić naša snaga. Oni su to danas pokazali. Na kraju zaslužena pobjeda Hajduka. Točno je mjesec dana otkad sam tu. Protiv Gorice su bile naznake da idemo na bolje. Danas, u ovoj atmosferi i na ovom terenu, ne možeš igrati loše."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dambrauskas: 'Sami smo sebi stvorili probleme'

Zatim se obratio i trener Hajduka, Valdas Dambrauskus.

"Pobjeda je najvažnija. Uoči utakmice sam rekao da će biti teško. Nakon Osijeka smo bili prazni. Po ovom vremenu je bilo teško igrati naš nogomet. Sami smo sebi stvorili probleme. Imali smo dovoljno šansi. Možda je na kraju dana bilo potrebno da dobijemo na ovaj način, u posljednjim minutama. Što je pobjeda teža, osjećaj je bolji", rekao je Dambrauskas, a zatim se dotakao dvostruke izmjene kada su ušli Fossati i Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željeli smo imati bolju kontrolu. Trebalo nam je balansa. Želio sam dobiti sredinu terena. Grgić je zaradio ozljedu. Od 75. minute do kraja smo odigrali u visokom ritmu."

Ozljeda Kalinića?

Dambrauskas je prokomentirao da je najbolji igrač Hajduka onaj igrač koji umire za klub, želi osvojiti nešto i dati navijačima radost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i ozljedu Kalinića: "Ne znam još o čemu je riječ. Odgovor ćemo saznati večeras ili ujutro. Kada se jedan igrač ozlijedi, drugi dobije šansu. Kada imate igrača kao što je Nikola možete očekivati gol ni iz čega."

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo