DALIĆEVE KRITIKE IPAK SU IMALE SMISLA: / Rebić krenuo spašavati karijeru. Pregovara sa slavnim njemačkim klubom

Image
Foto: Profimedia

U Milanu su imali najbolje namjere, ne dvojimo, ali baš im ništa nije išlo prema planu

6.1.2020.
10:37
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, ovoga je ljeta obavio, kako se tada mislilo, transfer života, ali pokazalo se kasnije kako mu je to bila najveća pogreška u karijeri. No, to zaista nije mogao znati. Na dvije ga je sezone, s pravom otkupa za 25 milijuna eura, posudio AC Milan, koji je ljetos, predvođen Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem, prodavao priču o renesansi i povratku na vrh talijanskog i europskog nogometa.

U Milanu su imali najbolje namjere, ne dvojimo, ali baš im ništa nije išlo prema planu. Vrlo su brzo smjenili tek pridošlog trenera Marca Giampaolija, a naslijedio ga je neuvjerljivi Stefano Pioli. Rebić kod obojice nije dobio niti priliku dokazati se, stoga je logično da će u tekućem prijelaznom roku potražiti novu sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ante Rebic of AC Milan pictured on the bench during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481047405, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)7980659747 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Povratak u Frankfurt

Calciomercato nešto ranije pisao kako je izbornik Zlatko Dalić bio sasvim jasan oko tretmana Rebića, odnosno da ako ne promjeni sredinu i ne počne igrati, za njega možda neće biti mjesta u reprezentaciji. Njemački Bild sada pak tvrdi kako su te kritike upalile te da je Rebić već intenzivno počeo raditi na svom povratku u Eintracht. Nijemci pišu kako je Rebić već stigao na pregovore s bivšim klubom u kojem je igrao najbolji nogomet u karijeri te da sada nema ništa protiv toga da se vrati.

S druge strane, činjenica je da se Rebić od Eintrachta i trenera Adija Huttera rastao na pomalo ružan način, pa će mu neki to vjerojatno i zamjeriti, ali opet Eintracht ove sezone ne stoji tako dobro, tek su 13. u Bundesligi i svakako bi im dobro došla pomoć iskusnog i ubojitog krilnog napadača kao što je Rebić. Eintracht ga ima opciju vratiti, dakako ako ga Milan pusti s posudbe, ali vidjet ćemo hoće li to i napraviti. Dakako, postoji i opcija u kojoj ga Eintracht vrati i odmah zatim proda ili proslijedi na posudbu nekom drugom klubu, ali za sada o tome nema govora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo