DALIĆ PRIPREMIO VELIKO IZNENAĐENJE: / Nakon pola godine u reprezentaciju vraća igrača koji je odbio igrati za Hrvatsku

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska je u teškom deficitu s braničima

28.10.2019.
9:08
Profimedia
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, u ponedjeljak objavljuje popis za odlučujuću utakmicu kvalifikacija za Euro, koja se igra protiv Slovačke 16. studenoga u Rijeci. Zanimljivo, na popisu će se gotovo sigurno naći i Duje Ćaleta-Car.

Hrvatska je u teškom deficitu s braničima jer su Dejan Lovren i Domagoj Vida u prošloj utakmici s Walesom zaradili žute kartone i neće ih biti za Slovačku. Dalić je zbog toga počeo razmatrati poziv Marseilleovu stoperu Ćaleta-Caru koji je početkom lipnja otkazao nastup U-21 reprezentaciji na Euru uz objašnjenje kako mu je klub sugerirao da ne ide i da ostane bolje se pripremati za novu sezonu. Ostao je s klubom, a Dalić je to shvatio kao odbijanje reprezentacije i Ćaleta-Car je od tada u kazni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, SIPA USA
Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

8th November 2018, Stadio Olimpico, Rome, Italy; UEFA Europa League football, Lazio versus Marseille; Duje Caleta-Car of Marseille sits on the field after losing their match 2-1, Image: 395033529, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights *** ., Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Hoće li ga i koristiti?

Izbornik ga je izostavio iz svih dosadašnjih akcija, a stoper u klubu igra sve bolje i teško ga je ignorirati.

Ćaleta-Car se već nekoliko puta ispričao zbog svojih postupaka, a u posljednjem je zavapio. "Daj Bože da bude tako. Jedva čekam ponovni poziv u reprezentaciju. Nadam se da je izbornikovoj kazni došao kraj", rekao je nedavno za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić će ga sada vjerojatno zvati, ali pitanje je hoće li ga odmah i koristiti, jer Dino Perić i Matej Mitrović navodno imaju prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo