DRAMATIČNE VIJESTI / Dalić odmah nazvao Perišića: 'Ne mogu i ne želim zamisliti našu reprezentaciju na Euru bez Ivana'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Kustić i Dalić izrazili su maksimalnu podršku našem reprezentativcu nakon vijesti o ozljedi koljena

20.9.2023.
14:36
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić izrazili su maksimalnu podršku reprezentativcu Ivanu Perišiću nakon vijesti o ozljedi koljena.

Image
DALIĆ SE HVATA ZA GLAVU /

Šokantne vijesti iz Londona: Ivan Perišić potrgao ligamente i mora na operaciju, izbivat će do kraja sezone?

Image
DALIĆ SE HVATA ZA GLAVU /

Šokantne vijesti iz Londona: Ivan Perišić potrgao ligamente i mora na operaciju, izbivat će do kraja sezone?

"Ivan je jedan od najboljih igrača naše reprezentacije već desetak godina te jedan od lidera i ključnih igrača reprezentacije tijekom mog mandata, pa me ova vijest jako pogodila i rastužila. Sigurno da će nam njegov izostanak biti veliki hendikep u nastavku kvalifikacija, vidjeli smo i u ove dvije utakmice u rujnu u koliko je dobroj formi i koliko je važan za nas. No, duboko vjerujem da će Ivan biti s nama na Euru idućeg ljeta, kojeg moramo izboriti i zbog njega. Čuo sam se s njim i osjetio njegov optimizam i čvrstu volju da do Eura bude spreman, a poznavajući njegovu predanost i fizičke kapacitete, uvjeren sam da će odraditi vrhunski oporavak te do lipnja doći do željene forme. Ne mogu i ne želim zamisliti našu reprezentaciju bez Ivana, svi smo uz njega i jako se radujemo vidjeti ga opet u reprezentativnom okruženju. Želim mu uspješnu operaciju, potom kvalitetan oporavak i povratak na travnjak kako bi činio ono što najbolje zna - predvodio Hrvatsku do velikih pobjeda", izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječi podrške dokapetanu hrvatske reprezentacije uputio je i predsjednik Saveza Marijan Kustić:

"Sve nas je ražalostila ova vijest o Ivanovoj ozljedi koljena, prvenstveno zbog njega jer smo svi vidjeli protiv Latvije i Armenije u koliko je dobroj formi i s koliko žara, želje i motiva još uvijek nastupa za hrvatsku reprezentaciju. No, ohrabruje me njegov pozitivan i odlučan stav, a znamo svi koliko pažljivo i predano radi na svojoj fizičkoj pripremljenosti te nema sumnje da će maksimalno kvalitetno odraditi oporavak. Stoga duboko vjerujem da će potpuno zdrav i u pravoj formi dočekati Euro te da će u Njemačkoj biti jedan od igračkih i karakternih lidera naše ekipe, kao što je proteklih desetak godina. Ivan može računati na maksimalnu podršku Saveza tijekom svog oporavka, znam da je cijela reprezentacija uz njega i da jedva čekamo da opet bude s nama. Od sveg srca želim mu uspješnu operaciju te jednako uspješan oporavak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo