DALIĆ ISKREN NAKON SLABOG NASTUPA VATRENIH I PORAZA OD ŠVEĐANA: / 'Jedva čekamo da se sve ovo završi...'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska će u zadnjoj utakmici u Ligi nacija u Splitu ugostiti Portugal

14.11.2020.
23:32
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je na gostovanju u Švedskoj i ugrozila opstanak u elitnom društvu u Ligi nacija.

Image
VATRENI NAKON PORAZA U ŠVEDSKOJ IMAJU SAMO JEDAN CILJ: /

'Francuska je drhtala u Zagrebu, zašto ne bi i Portugal u Splitu?'

Image
VATRENI NAKON PORAZA U ŠVEDSKOJ IMAJU SAMO JEDAN CILJ: /

'Francuska je drhtala u Zagrebu, zašto ne bi i Portugal u Splitu?'

Kako je prije mjesec dana Hrvatska upravo sa 2-1 svladala Švedsku, uoči posljednjeg kola ove dvije momčadi su potpuno izjednačene, imaju po tri boda, identičan omjer u međusobnim susretima i razliku pogodaka -6, pa će ostanak u Ligi A ostvariti ona reprezentacija koja ostvari bolji rezultat u utorak. Tada će Hrvatska u Splitu ugostiti Portugal, dok će Švedska gostovati u Saint-Denisu kod Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je trenuno naša realnost'

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon utakmice nije mogao biti zadovoljan predstavom svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo prvo poluvrijeme, protivnik je bio puno bolji. Kasnije smo bili bolji, ali nedovoljno za više od jednog gola. To je trenutno naša realnost, nedostajalo nam je puno igrača. Ovo je trebalo što prije proći i trebalo je izvući što manje štete", rekao je za Novu TV i nastavio:

"Izgublili smo ovu utakmicu, nismo pali već smo se digli u drugom dijelu i izgledali bolje. Sada moramo pokušati pobijediti Portugal u Splitu za završetak ovog ciklusa. Neka ova godina što prije završi, to nam je potrebno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostanak u eliti

Hrvatski izbornik ne skriva da je koronavirus veliki problem za njega i njegove nogometaše. Tako zbog zaraze u ovoj utakmici nije mogao računati na standardne prvotimce Marcela Brozovića i Domagoja Vidu.

"Nama je najvažnije da se dečki vrate kući negativni u svoje pozitivne atmosfere. Jedva čekamo da sve ovo završi", rekao je Dalić i za kraj istaknuo da je opstanak u elitnom društvu u Ligi nacija jako važna stvar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostanak u elitnoj skupini nam je važan i to nem je cilj. Sve ćemo učiniti da tamo ostanemo, ipak smo mi svjetski viceprvaci i zaslužujemo biti ovdje."

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo