Ovo je najbolji dokaz da je Messi pokorio nogomet!

Ova grafika će vjerojatno dati odgovor i na pitanje tko je trenutno najbolji nogometaš svijeta. Čarobni Leo Messi je porušio gotovo sve moguće rekorde u nogometu.

17.11.2014.
7:54
VOYO logo

Barcelonina zvijezda već je najbolji strijelac kluba, a da postane i najbolji asistent u povijesti Blaugrane nedostaje mu samo 14 dodavanja. Što se El Clasica tiče, Lionel Messi ga je već pospremio u ladicu, najbolji je strijelac i asistent.

Ligu prvaka je polovično pokorio, najbolji je strijelac u povijesti, dostigao je Raula sa 71 golom, a ove sezone bi mogao doći do još jednog uspjeha. Nedostaje mu devet asista da bude i najbolji dodavač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekorde Primere će srušiti ove sezone, pitanje je samo datuma. Telmo Zarra je zabio dva više od argentinskog majstora, a Messiju nedostaju i šest dodavanja da bude najbolji asistent u povijesti španjolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U reprezentaciji Argentine je drugi najbolji strijelac u povijesti, legendarni Batistuta je zabio osam golova više.

//www.youtube.com/embed/7FKb428cXP8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I što je najbolje, Lionel Messi je porušio sve ove rekorde, a tek mu je 27 godina. Pred njim je još dobrih šest-sedam godina profesionalne karijere. Da li imamo odgovor na pitanje tko je najbolji nogometaš svih vremena?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo