'Čuo sam da je nama ovdje nemoguće pobijediti!'

26.1.2012.
12:36
VOYO logo

Trener Reala Jose Mourinho nakon remija na Camp Nou (2:2) i ispadanja iz španjolskog nogometnog Kupa kralja od Barcelone, na sebi svojstven način "nije komentirao suce".

U izjavama poslije utakmice kontroverzni Portugalac je navodno samo prenio mišljenje svojih igrača iz svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon utakmice u svlačionici sam čuo kako moji igrači komentiraju da je nama ovdje nemoguće pobijediti Barcelonu, a na što su konkretno mislili morate pitati njih", izjavio je Portugalac i dodao:

"Neću uopće govoriti o sucima. Došli smo ovdje s nadom da možemo proći, znali smo da će biti teško, ali vjerovali smo u sebe. Međutim, bio sam u sličnim situacijama na Camp Nouu s Chelseajem i Interom, pa je ovakav ishod nešto na što sam se naviknuo", pomalo cinično je rekao Mourinho, a naravno, najviše prigovora iz redova Reala ide na poništeni pogodak Sergija Ramosa kada mu je dosuđen prekršaj u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na taj je sporni detalj utakmice najburnije reagirao kapetan madriđana, vratar Iker Casillas.

"Teixera, sada se možeš pridružiti slavlju s igračima i navijačima Barcelone", dobacila je nakon dvoboja glavnom sucu 'jedinica' Reala, no kapetan Kraljevskog kluba se potom ispričao u izjavi za Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Učinio sam to vruće glave nakon utakmice jer sam bio ljutit i osjećao se bespomoćno. Čak sam dobio žuti karton kada sam u prvom dijelu smirivao igrače kod jedne gužve. Ipak, na kraju mislim da smo odigrali vrlo dobru utakmicu, te da naši navijači mogu biti ponosni", zaključio je Casillas, a Pepe dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo momčadski duh pravih madridista. Bili smo bolji od Barcelone i to nas čini ponosnim bez obzira na konačni ishod utakmice", kazao je čovjek kojem su na Camp Nou vikali da je ubojica.

Iako je Real nakon dugo vremena uspio nadigrati Barcelonu, trener katalonskog velikana Pep Guardiola smatra da je bolja momčad otišla u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real je u uzvratu učinio isto što bismo i mi da smo se našli u njihovoj situaciji. Moji igrači su pokazali snagu i zato im čestitam. Real je velika momčad, stoga je ovaj plasman u polufinale još vrijedniji, a mislim da smo mi, unatoč odličnoj igri Reala na Camp Nouu, ipak bili bolji ako gledamo svih 180 minuta", izjavio je strateg Barçe Pep Guardiola nakon dvoboja.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo