ČUDNOVATI SLUČAJ ANTE REBIĆA: / Stigle nove vijesti iz Italije, hrvatskim navijačima ovo će zasigurno teško pasti

Image
Foto: Screenshot

Iako Milanu i bez Rebića jako dobro ide u prvenstvu, sigurno će za Piolija Antin povratak značiti mnogo

21.10.2020.
15:11
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezetnativac i prvotimac Milana Ante Rebić na prisilnom je odmoru otkad je na utakmici protiv Crotonea zaradio pomalo zastrašujuću ozljedu lakta.

Rebić je u fazi oporavka, trebao je nastupiti za Milan u derbiju s Interom, no nije se ni to dogodilo. A ne izgleda dobro ni njegova situacija u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Italije su stigle vijesti da je trener Milana Stefano Pioli izostavio Rebića iz sastava od 22 igrača koji će igrati u četvrtak protiv Celtica. Nije tu riječ ni o čemu drugom, nego o činjenici da Ante nije još spreman za nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikako da se oporavi

Kako je objavio talijanski Tuttosport, Rebić ne samo da će propustiti utakmicu protiv Celtica u Europskoj ligi, već neće nastupiti ni u velikom derbiju Rome i Milana koja je na rasporedu sljedećeg vikenda.

Iako Milanu i bez Rebića jako dobro ide u prvenstvu, sigurno će za Piolija Antin povratak značiti mnogo, ali i za hrvatsku reprezentaciju koju u studenom čekaju još dva okršaja – gostovanje u Švedskoj te obračun s prvacima Europe Portugalcima na splitskom Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo