IZNENADNI JUNAK / Atletico je Ronaldova 'mušterija', ali ne i večeras: Utakmica za zaborav legende, a za pamćenje jednog 'klinca'

Image
Foto: Profimedia

Engleskog velikana na kraju je spasio 19-godišnji Elanga koji je zamijenio Rashforda.

23.2.2022.
23:46
Profimedia
VOYO logo

U sklopu osmine finala Lige prvaka, večeras su se u Madridu sastali domaći Atletico i Manchester United. Susret je završio bez pobjednika 1:1.

Image
UZBUDLJIVO U LIGI PRVAKA /

Senzacionalni tinejdžer spasio Man United protiv Atletica, Vrsaljko briljirao: Benfica i Ajax odigrali strašnu utakmicu

Image
UZBUDLJIVO U LIGI PRVAKA /

Senzacionalni tinejdžer spasio Man United protiv Atletica, Vrsaljko briljirao: Benfica i Ajax odigrali strašnu utakmicu

Domaći Atletico došao je u vodstvo već u sedmoj minuti i to nakon krasne akcije. Strijelac je bio Joao Felix nakon sjajne lopte Renana Lodija. United je bio praktički nevidljiv cijelo prvo poluvrijeme. U prvih 45 minuta nisu imali niti jedan dodir s loptom u šesnaestercu domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u drugom dijelu su imali inicijativu, barem u posjedu lopte te su praktički iz ničega stigli do izjednačenja. Engleskog velikana na kraju je spasio 19-godišnji Elanga koji je zamijenio Rashforda.

Večer za pamćenje mladog Šveđanina, s druge strane...

Fernandes ga je lijepo našao, a mladić se snašao kao pravi veteran. Lijepo je pogodio drugi kut i Unitedu donio veliko izjednačenje i pozitivan rezultat uoči uzvrata u Manchesteru. Mladi Šveđanin dobiva sve više prilika, a bome ih i dobro koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam miran. Mislim da je to bio moj prvi dodir s loptom, sanjao sam ovakve trenutke. Kad god dobijem priliku zaigrati za United, želim se dokazati i iskupiti treneru što mi je pružio priliku. Zahvaljujem se treneru na šansi", poručio je mladić nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A utakmicu za zaborav odigrao je Cristiano Ronaldo. Portugalac je u svojoj karijeri (prije večerašnje utakmice) odigrao 35 utakmica protiv Atletica te je pritom postigao 25 pogodaka, od čega čak četiri hat-tricka. Najviše se očekivalo od iskusnog Portugalca, ali je odigrao jako lošu utakmicu.

Ima iskustva s Atleticom

Ronaldo se praktički nije našao ni u jednoj prilici, a susret je završio bez udarca u okvir vrata. Dva puta je zapucao, ali oba puta neprecizno. U 36 navrata je bio u dodiru s loptom, u četiri navrata ju je gubio te je pretrpio tri prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nije za sve kriv Portugalac. United je gotovo cijeli susret bio nemoćan i bezidejan, nitko nije ni uposlio Ronalda ili mu barem olakšao posao. Ipak, uzvrat je pred njima i prilika da se iskupi. Posljednji put kada je igrao uzvrat protiv Atletica bilo je u dresu Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani su tada dobili 3:0 i preokrenuli rezultat iz prve utakmice. Ronaldo? Zabio je sva tri pogotka.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo