PAŠALIĆU MRVICE: / Goropadni Bayern golčinama izbušio Chelsea, Englezi izbrisani s terena za svega 27 minuta

Image
Foto: AFP
25.7.2017.
16:29
AFP
VOYO logo

'Bavarski velikan' goropadno je ušao u susret i već nakon prvih pola sata imao vodstvo 3-0. Bayern je poveo već u 6. minuti. Rafinha je s 20-ak metara krasno opalio iskosa i lopta je ušla tik uz vratnicu za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REKORDNI TRANSFER: Chelsea potpisao ubojitog napadača koji zabija u prosjeku svakih 124 minute

Samo šest minuta kasnije Müller je zabio za 2-0, a isti igrač ponovno je bio precizan u 27. minuti. Taj pogodak posebno je bio lijep. Müller je sjajno nakon trka s centra odapeo s 25 metara i pogodio za 3-0.

Inače, Müller je odigrao sjajnu utakmicu, a tome svjedoči i njegova statistika. Jedan od najboljih njemačkih nogometaša, uz dva gola, imao je i dva pokušaja, 38 puta je dodirnuo loptu u utakmici, ostvario je 29 dodavanja uz 93 % točnosti u njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja susreta poraz su uspjeli ublažiti Alonso (45. minuta), te Batchuayi (85. minuta). Također valja napomenuti kako je u 86. minuti Antonio Conte dao priliku i našem Mariju Pašaliću koji se vratio u Chelsea ne bi li odradio pripreme s prvacima Engleske i tako eventualno izborio ostanak na Stamford Bridgeu. Pašalić je u 87. minuti zamijenio Cesca Fabregasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim hrvatskog reprezentativca, priliku je u završnici susreta dobio i Alvaro Morata koji je nedavno stigao iz Real Madrida. Španjolski napadač, nezadovoljan svojim statusom u Realu u kojem je figurirao kao zamjena Karimu Benzemi, prije nekoliko je dana prešao u Chelsea za 72 milijuna eura. Conte mu je u ovom susretu dao na raspolaganje 27 minuta. Morata je u igru, dakle, ušao u 63. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti i kako je bivši Dinamov golman Eduardo u zadnjih desetak minuta branio za Chelsea umjesto Courtoisa.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo