CITY ZADRŽAO PRIKLJUČAK ZA REDSIMA: / Wolvesi na Etihadu napravili nešto što nitko ove sezone nije uspio

Image
Foto: AFP

Manchester City je od 19. minute imao igrača više

14.1.2019.
22:55
AFP
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja zadržali su priključak za vodećim Liverpoolom 3-0 pobjedom protiv Wolverhamptona u utakmici 22. kola engleskog prvenstva koja je na Etihadu igrana u večernjim satima ponedjeljka. Vodeću momčad i najvjerniju njihovu pratnju razdvajaju i dalje četiri boda.

Protiv jedanaestoplasirane momčadi Premier lige aktualni prvak nije imao većih problema, a golovima Gabriela Jesusa iz 10. i 39. minute na odmor je otišao s dva pogotka prednosti. U posljednjih osam utakmica na domaćem travnjaku brazilski reprezentativac postigao je jedanaest pogodaka. Autogol Coadyja zaključio je priču u 78. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Willy Boly olakšao posao prvacima

Kako je izgledala utakmica u prvom dijelu najbolje će reći podatak prema kojem je omjer udaraca iznosio 10-1 u korist branitelja naslova s time da je jedini pokušaj bio onaj Willyja Bolyja koji je isključen u 19. minuti susreta. Do kraja susreta ta je brojka iznosila 24-3, s time da je domaćin imao omjer 21-2 u prilikama i 76 posto posjeda lopte.

Dodajmo da su Wolvesi ovom utakmicom postali prva momčad u Premier ligi ove sezone koja je u 90 minuta akcija skrivila jedanaesterac, zaradila isključenje jednog igrača i postigla autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo