City na krilima Džeke posramio Modrića i društvo

Luka Modrić zaigrao je prvi puta u novoj sezoni za Tottenham, ali to nije pomoglo Spursima, koji su na White Hart Laneu teško poraženi od Manchester City sa 5:1, uz odlično izdanje Edina Džeke.

28.8.2011.
18:40
VOYO logo

Trener SpursaHarry Redknapp je od prve minute dao priliku Modriću, Kranjčaru i Ćorluki, međutim City je i na White Hart Laneu nastavio svoj veliki niz i došao do treće pobjede u prvenstvu.

Za tri boda Manchestera najzaslužniji su Edin Džeko i Samir Nasri. Upravo je taj dvojac najzaslužniji za prva dva gola gostiju. U 34. minuti Nasri je odlično pronašao Džeku koji je lijepo pogodio za vodstvo Cityja 1:0. Isti igrači surađivali su i u 41. minuti, a ponovno je lijepu asistenciju Francuza iskoristio reprezentativac BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.metacafe.com/fplayer/7105906/tot_1_5_man_c.swf

Tot 1-5 Man C - The most popular videos are here

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku drugog dijela Redknapp je ostavio Niku Kranjčara u svlačionici zbog lakše ozljede, a umjesto njega u igru je ušao Tom Huddlestone. Međutim, to nije promijenilo odnos snaga na terenu. U 55. minuti Džeko je zabio i svoj treći pogodak na utakmici. Ovog puta asistirao je Yaya Toure.

Samo pet minuta kasnije već je bilo 4:0 za City. Svoju treću asistenciju upisao je Samir Nasri, a ovog puta precizan je bio Sergio Agüero. Nakon tog pogotka Redknapp je iz igre odlučio izvaditi Luku Modrića, a umjesto njega u igru je ušao Livermore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je do počasnog pogotka došao u 68. minuti, kada je nakon asistencije Van der Vaarta pogodio Kaboul. Međutim, to nije bio kraj uzbuđenjima u Londonu. Svoj odličan dan je u 90. minuti četvrtim pogotkom na utakmici potvrdio Edin Džeko.

Vezani članci:

arti-201108270072006 arti-201108260469006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo