ČISTKA U JUVENTUSOVOJ SVLAČIONICI: /

Za pojačanja su spremni prodati i prvog strijelca, a odabran je nasljednik velikog Buffona

Image
Foto: AFP

Talijanski velikan mogao bi doživjeti značajne promjene na kraju ove sezone

11.5.2018.
19:05
AFP
VOYO logo

Uprava Juventusa spremna je slušati ponude za 31-godišnjeg argentinskog napadača Gonzala Higuaina ovog ljeta. Sport Mediaset donosi informaciju kako torinska momčad želi osvježiti svoje redove u novoj sezoni i spremni su "žrtvovati" Higuaina, a u klubu ostaviti Paula Dybalu, prenosi Football Italia.

Prije dvije godine platili su Bianconeri čak 90 milijuna eura kako bi ga doveli iz Napolija, a sada za njega mogu očekivati nekih 40-ak milijuna manje. Zabija kao na traci za Juve, ali očekivalo se više od njega u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Real Madrida. Uostalom, doveden je za takve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine su, također, protiv njega i Juve je odlučio bolje zadržati 24-godišnjeg Dybalu. Kao moguća destinacija za Higuaina ističe se PSG. Postojali su i kontakti iz Premier lige, a spominjala se trampa s Chelseajom za Alvara Moratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jeku završtetka sezone, Juve se našao i s kolumbijskim braničem i članom PSV-a Santiagom Ariasom. Njemu na kraju tekuće sezone ističe ugovor i mogao bi kao slobodan igrač pojačati Juve, donosi Sky Sports. Arias je desni bek, a vide ga kao osigurača za Stephana Lichtsteinera.

Također, spominje se da su za nasljednika Gigija Buffona odabrali vratara iz Genoe Mattija Perina (25).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo