Livaja ili Oršić?! / Ćiro odbrusio Ćorluki: 'Oršića se ne može uspoređivati s golgeterom kakav je Livaja'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

"O Ćorluki sam čuo sve najbolje i mislim da je perspektivan trener, ali ovo je grozna pogreška," komentirao je Ćiro.

9.6.2022.
18:18
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Vedran Ćorluka, dugogodišnji član reprezentacije, bivši igrač Dinama i prekaljeni internacionalac, nakon završetka igračke karijere odmah je postao zamjenik izbornika Zlatka Dalića. Nije tajna da je Ćorluka i nakon odlaska iz Zagreba ostao povezan s Dinamom te da je uspjehe svog nekadašnjeg kluba pomno pratio.

Potvrdio je to i u velikom intervjuu objavljenom u tiskanom izdanju Sportskih novosti. U njemu je govorio o brojnim temama vezanim za hrvatsku reprezentaciju, ali se osvrnuo i na HNL te najveće zvijezde domaćih travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČVRSTI STAVOVI /

Vedran Ćorluka: 'Ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Za mene su to Oršić, Livaković…'

Image
ČVRSTI STAVOVI /

Vedran Ćorluka: 'Ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Za mene su to Oršić, Livaković…'

"Bit ću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Bez obzira što je odličan igrač i reprezentativac, što je donio Hajduku novu dimenziju i kvalitetu. Možda je to u Dalmaciji, ali u Zagrebu sigurno nije. Za mene kao dinamovca zvijezde su Oršić, Livaković… Moja podrška uvijek ide njima. No, to ne znači da će zato biti pozvani u reprezentaciju," rekao je Ćorluka.

Ćiro mu odbrusio

Jedan od najpoznatijih osoba u povijesti hrvatskog nogometa, jednom riječju ikona - Miroslav Ćiro Blažević, u razgovoru za Index odgovorio je Ćorluki i komentirao kako je pogriješio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O Ćorluki sam čuo sve najbolje i mislim da je perspektivan trener, ali ovo je grozna pogreška. Prvo, on ne treba javno komparirati igrače koji su konkurencija u reprezentaciji, tim više što je rekao glupost. Oršić će trebati još puno pure pojesti dok dođe na Livajin nivo. Livaja je svjetska klasa, a ovaj je za sada samo nacionalna," rekao je Ćiro.

Image

"Pritom je još rekao glupost. Oršića se ne može uspoređivati s golgeterom kakav je Livaja, to je svjetski igrač.  Ćorluka je tek počeo, uči, ubuduće se treba čuvati pogrešaka, treba biti odgovoran član stožera hrvatske nogometne reprezentacije," Ćiro zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo