ČVRSTI STAVOVI / Vedran Ćorluka: 'Ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Za mene su to Oršić, Livaković…'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Vedran Ćorluka, pomoćnik izbornika Dalića, ponudio je svoj stav o tome tko je najveća zvijezda u HNL-u

9.6.2022.
12:29
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Vedran Ćorluka, dugogodišnji član reprezentacije, bivši igrač Dinama i prekaljeni internacionalac, nakon završetka igračke karijere odmah je postao zamjenik izbornika Zlatka Dalića. Nije tajna da je Ćorluka i nakon odlaska iz Zagreba ostao povezan s Dinamom te da je uspjehe svog nekadašnjeg kluba pomno pratio.

Potvrdio je to i u velikom intervjuu objavljenom u tiskanom izdanju Sportskih novosti. U njemu je govorio o brojnim temama vezanim za hrvatsku reprezentaciju, ali se osvrnuo i na HNL te najveće zvijezde domaćih travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEMA SREĆE /

Marko Livaja izostao s okupljanja Vatrenih: Evo što je razlog

Image
NEMA SREĆE /

Marko Livaja izostao s okupljanja Vatrenih: Evo što je razlog

"Bit ću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Bez obzira što je odličan igrač i reprezentativac, što je donio Hajduku novu dimenziju i kvalitetu. Možda je to u Dalmaciji, ali u zagrebu sigurno nije. Za mene kao dinamovca zvijezde su Oršić, Livaković… Moja podrška uvijek ide njima. No, to ne znači da će zato biti pozvani u reprezentaciju", sa smiješkom je komentirao Ćarli pa onda nastavio u sličnom tonu.

'Ne bi ih trebao poticati neki drugi klub'

'Drago mi je što je Dinamo osvojio prvenstvo, nije mi drago što nije uzeo i Kup. Volio bih uvijek da Dinamo podiže pehare. No, super je što se Hrvatska liga diže. Ovakav Hajduk, kakav je sada, probudio je i u nama dinamovcima, kao što se vidjelo u Kranjčevićevoj, protiv Osijeka, u Šibeniku i na derbiju s Hajdukom u Maksimiru novu energiju. Dinamo je imao jako veliku podršku u želji da se osvoji titula. Samo je navijače trebalo probuditi. Iako mislim da bi to moralo biti u dinamovcima od prvog kola sljedećeg prvenstva. Ne bi ih trebao poticati neki drugi klub', nakraju je pecnuo malo i navijače kluba s Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba napomenuti kako se ovaj dio intervjua s Ćorlukom može naći samo u tiskanom izdanju, ali ne i u online članku SN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo