'Taj je u stanju razj***** i Bečku filharmoniju, a kamoli ne Srbiju'

Prije 14 godina tadašnja Jugoslavija zaustavila je Hrvatsku na putu do nogometnog EURA.

8.3.2013.
13:01
VOYO logo

"Taj rezultat danas se ne može ponoviti. Kompozicija hrvatske momčadi ima nešto više. Hrvatska reprezentacija je danas kvalitetnija od one koju sam ja vodio protiv Jugoslavije. Pogledajte samo cijenu hrvatskih igrača. Modrić u Real Madridu, Mandžukić u Bayernu, Srna je kapetan Šahtara, Lovren u Lyonu", poručio je legendarni Ćiro.

Na pitanje tko će presuditi je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić će odigrati najbolju utakmicu. Ako će igrati kao protiv Manchestera, Srbi nam ne mogu ništa . Pet puta će Mandžukića gurnuti u šansu. Sviđa mi se i Perišić, šteta što se ozlijedio i ne igra", smatra Blažević i nastavlja:

"Sad ćemo vidjeti koliko je Štimac talentiran! Dobar je, ali još nije Ćiro. I što bi mu bilo da me zovnuo i pitao, što mislite, šefe? Bila bi to suptilna analiza, jer uoči ove utakmice sve moraš staviti na vagu. Štimac nema prava ništa ostaviti slučaju. Srećom, ima Bokšića, on vidi sve..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasmijao se na informaciju da srpski izbornik Siniša Mihajlović smatra Darija Srnu najopasnijeg hrvatskog igrača.

"Ako tako misli, 'popušio' je. Srna je značajan, njegovi proboji i slobodni udarci su važni, ali, imamo mi 'jeb..ijih' igrača. Mandžukić je najveća svjetska enigma, nitko ne može riješiti to kretanje, ni on ne zna 'kamo goni'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na Sammirove noćne izlete.

"Da sam ja zbog takvih stvari izbacivao iz reprezentacije, Štimac ne bi odigrao niti jednu utakmicu! Ne treba Sammira anatemizirati zbog dvije pive. Ja bih se puno bavio Sammirom, taj je u stanju razj..ati i Bečku filharmoniju, a kamoli ne Srbiju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blažević smatra da su izgledi Srba na Maksimiru mizerni.

"Piši 4:0 i Rusija čula! Ako su Hrvati bez pušaka zgazili petu vojnu silu, što je Jugoslavija bila, ako su svijet osvojili nogometnim talentom i kockastim dresovima, komforno će pobijediti i Srbiju", zaključio je u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo