ĆIRO NAKON DEBAKLA U PORTUGALU UPERIO PRSTOM U JEDNOG VATRENOG: / 'Očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Pa lani je žario i palio'

Image

Vatreni su i dalje bez pobjede nad Portugalom, a u utorak igraju protiv još jedne reprezentacije koju nikada nisu srušili

6.9.2020.
11:28
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija porazom 1-4 (0-1) od Portugala u Portu u susretu 1. kola skupine 3 Lige A započela je svoj nastup u drugom izdanju Lige nacija.

Portugal je poveo pred kraj prvog poluvremena golom Joaoa Cancela (41), na 2-0 povisio je Diogo Jota (58), za 3-0 strijelac je bio Joao Felix (70), da bi u sudačkoj nadoknadi obje reprezentacije postigle po pogodak. Prvo je Petković (90+1) smanjio na 3-1, da bi u posljednjim sekundama Andre Silva (90+4) pogodio za 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni tako niti u šestom međusobnom susretu nije uspjela poraziti Portugal. Točnije upisala je već peti poraz uz jedan remi.

Aktualni svjetski nogometni doprvaci protiv europskog prvaka i pobjednika Lige nacija sada imaju razliku pogodaka 2-12. Prvi hrvatsko-portugalski dvoboj odigran je na Europskom prvenstvu 1996. godine u Nottinghamu. Hrvatska je i prije te utakmice osigurala prolaz u četvrtfinale, pa je MiroslavBlažević odlučio odmoriti dio igrača. Portugal je slavio 3-0 golovima Luisa Figa (4), Joaoa Pinta (33) i Domingosa (88).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se jedan od glavnih aktera togu susreta osvrnuo na ovaj posljednji debakl Vareni. posebno je imao što za reći oko igre jednog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam. Reću ću vam ovo. Jedan igrač me posebno razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Kovačić je ove sezone žario i palio u Engleskoj, bio je najbolji igrač Chelsea i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a sinoć je u Portu djelovao kao neprijateljski element u našim redovima", izjavio je Ćiro Blažević za Sportklub.

Za dva dana Hrvatska će u susretu 2. kola gostovati u Saint-Denisu protiv svjetskog prvaka Francuske, još jedne reprezentacije koju nikada nije pobijedila. U šest međusobnih dvoboja Vatreni su ostvarili dva remija uz četiri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih se ni u Parizu nadao bajnom rezultatu, ne nakon ovoga. Nadam se da će Dalić smoći snage i smisliti nešto drukčije, on je jedini čovjek koji trenutno ima moju punu podršku", poručio je legendarni Blažević.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo