Cirkus kakav se ne viđa često ni u HNL-u!

Igrala se ne baš napeta utakmica engleskih niželigaških momčadi Havant & Waterloovillea te Dorchester Towna, kad je na teren utrčao krajnje neobičan lik.

8.3.2011.
13:44
VOYO logo

Snimku koja dolazi iz Engleske jednostavno morate vidjeti da biste povjerovali što se dogodilo. Streaker odjeven u Boratov slavni kostim uletio je na teren i počeo izvoditi svoj show. S obzirom da su zbunjeni redari samo stajali i gledali u čudu (možda im se nije dalo navlačiti polugolog mladića po travnjaku), jedan od gostujućih igrača odlučio je uzeti stvar u svoje ruke.

Branič Dorchestera, Ashley Vickers, u trenu se pretvorio u ragbi-napadača i srušio je raspojasanog Borata. I kad su mu već svi htjeli čestitati na 'sjajnoj' intervenciji, u priču se umiješao sudac i pokazao mu crveni karton na opću nevjericu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpuno sam u šoku, ostao sam bez riječi. Tip je utrčao u teren bez da su ga redari dirali i mislio sam da zapravo ja njima radim uslugu. U glavi mi je bila samo misao da ga maknemo s terena kako bismo mogli nastaviti utakmicu. Uspio sam ga zgrabiti i srušiti, pa smiješno je da su mi redari još na tome zahvalili, ali ne i sudac", izjavio je nakon utakmice šokirani Ashley Vickers iz momčadi Dorchester Towna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suca su čak i protivnički igrači molili da ne isključi Vickersa, a predsjednik Havanta ponudio mu je kompromisno rješenje rekavši da će i njegova momčad izvaditi jednog svog igrača kako bi snage na terenu bile izjednačene. Nije pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo