CHILAVERT UPOZORAVA ARGENTINCE KOGA SE MORAJU PAZITI U RUSIJI I PORUČUJE: / 'Messi je s druge planete, a Neymar i Ronaldo sa zemlje'

Image
Foto: AFP

Na dan kada se Messi oprosti od nogometa, svi ćemo plakati", izjavio je Chilavert

31.1.2018.
12:26
AFP
VOYO logo

Jose Luis Chilavert legendarni je paragvajski vratar, a nedavno je dao nekoliko zanimljivih izjava vezanih uz šanse Argentine na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Argentinci će u lipnju u Rusiji igrati u skupini s Hrvatskom, Nigerijom i Islandom.

Argentina se mučila u kvalifikacijama, a plasman na Svjetsku smotru je osigurala tek pobjedom nad Ekvadorom u posljednjem kolu uz tri gola Messija. Upravo je Messi ključ uspjeha u Rusiji, smatra Chilavert:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemoguće ga je zaustaviti'

"Bez Messija Argentina neće moći proći grupu. Ima dobre igrače poput Aguera, Higuaina, DiMarije i Dybale, ali postoji jedna razlika: oni ne donose pobjede, a Messi donosi. Messija je nemoguće zaustaviti. Nema načina. Ima brzinu i inteligenciju te periferni vid uz koji vidi i protivnike i suigrače u svakom trenutku dok juri prema golu", izjavio je Paragvajac i dodao:

"Messi je s druge planete dok su Neymar i Ronaldo sa Zemlje i to je velika razlika. Na dan kada se Messi oprosti od nogometa, svi ćemo plakati", izjavio je Chilavert i posebno upozorio Sampaolijevu momčad na jednu reprezentaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Islanda ne mogu računati na sigurnu pobjedu. Islanđani imaju snažne i visoke igrače, jake u prekidima kakve Argentina nema. Mora ih se poštivati", smatra 52-godišnji Chilavert, a prenosi La Nacion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo