CHELSEA MOŽE I BEZ KOVAČIĆA: / Werner zabio za pobjedu u izravnom dvoboju za Ligu prvaka

Image

U prvom subotnjem dvoboju Liverpool i Newcastle United su na Anfieldu igrali 1-1

24.4.2021.
20:54
VOYO logo

Nogometaši Chelseaja napravili su veliki korak ka plasmanu u Ligu prvaka sljedeće sezone svladavši kao gosti izravnog konkurenta West Ham United sa 1-0 (1-0) u susretu 33. kola Premier lige. Jedini pogodak na utakmici postigao je Werner (43) nakon lijepe akcije i dodavanja Chillwella.

Četvrti Chelsea sada ima 58 bodova, tri više od petog West Ham Uniteda, a jedan manje od trećeg Leicester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom subotnjem dvoboju Liverpool i Newcastle United su na Anfieldu igrali 1-1 (1-0). Poveo je Liverpool u samom otvaranju utakmice golom Salaha (3), no još uvijhek aktualni prvak Engleske potom je promašio sijaset prilika kojima bi vjerojatno riješio pitanje pobjednika, a kazna je stigla u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgledalo je kako je Newcastle poravnao u drugoj minuti nadoknade kada je Wilson iz drugog pokušaja uspio poslati loptu u mrežu iza Allisona, no suci su pregledom snimke ustanovili kako je nakon Allisonove inicijalne obrane lopta pogodila Wilsona u ruku te su poništili pogodak.

No, to nije bila dovoljna opomena za Liverpool koji je ostao bez dva važna boda u borbi za plasman u Ligu prvaka u petoj minuti nadoknade kada je mrežu iza Allisona zatresao Wilock (90+5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je sada šesti na ljestvici sa 54 boda, jednim više od sedmog Tottenhama. Newcastle je 15. sa 36 bodova, devet više od 18. Fulhama koji se nalazi u zoni ispadanja. Na vrhu je Manchester City sa 77 bodova, 11 manje uz utakmicu manje ima drugi Manchester United.

REZULTATI 33. KOLA, Petak: Arsenal - Everton 0-1 (Leno 76-ag) Subota: Liverpool - Newcastle United 1-1 (Salah 3 / Wilock 90+5) West Ham United - Chelsea 0-1 (Werner 43) Kasnije igraju: Sheffield United - Brighton and Hove Albion Nedjelja: Wolverhampton Wanderers - Burnley Leeds United - Manchester United Aston Villa - West Browmich Albion Leicester City - Crystal Palace Odigrano ranije: Manchester City - Southampton 5-2 Fulham - Tottenham Hotspur 0-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike