Časna sestra 'popljuvala' Ronalda: 'Bahat je i nije prijateljski nastrojen'

Najpoznatija časna sestra u Španjolskoj Lucia Caram izjavila je kako je za nju igrač Barcelone Lionel Messi ‘odraz Božjeg savršenstva’. Ova njezina izjava završila je u medijima širom svijeta, a Caram je postala prava mala zvijezda dana u Španjolskoj.

Časna sestra Lucia Caram na društvenoj mreži Twitter ima čak 171 tisuću followera, a ovoga puta odlučila se malo dotaknuti i nogometnih tema. Tako je Caran izjavila kako je, za nju, Lionel Messi bolji igrač nego Cristiano Ronaldo, a to je opisala na specifičan naćin.

“Za mene se dokaz postojanja Boga očituje u dobroti i ljepoti, a kad vidim Messija kako igra, vidim baš to. Osjećate se oduševljeno, kao kad vidite predivnu sliku ili zalazak sunca, kad vidite Messija. Ne kažem da je Bog, ali on je odraz Božjeg savršenstva”, objašnjava Lucia.

Nogometni stručnjaci, sportski novinari i navijači diljem svijeta raspravljaju tko je bolji nogometaš, Messi ili Ronaldo? Savatko ima svoje mišljenje o ovom vječnom nogometnom pitanju današnjice. Ali, za nju nema nikakvih nedoumica…

“Je li Messi anđeo, a Ronaldo vrag? Messi ima vrline velikog igrača, ali ostaje dobra osoba, skroman je. Cristiano igra nogomet jako dobro, ali bahat je i nije prijateljski nastrojen. On nije moj najveći neprijatelj. Mislim da igra dobar nogomet, ali ne postoji sklad u njemu”, zaključila je Caram.

Povratak na Net.hr