NADA SE IZNENAĐENJU /

Srpski vratar koji će se suprotstaviti Vatrenima: 'Najveća opasnost je Petković, a htio bi da zajedno idemo na Euro'

Image
Foto: Profimedia

Kao najbolji vratar armenske lige uzeo je njihovo državljanstvo

10.9.2023.
8:54
Profimedia
VOYO logo

Aleksandar Čančarević (33) reprezentativni je vratar Armenije. Rođen je u srpskim Užicama, a u ponedjeljak će stati Vatrenima na crtu, ne bi li ih spriječio u osvajanju nova tri boda u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Armenci su prije dva dana napravili iznenađenje uzevši bod u Turskoj, iako su praktički do samog kraja imali sva tri u rukama.

Image
OVOME SE NIJE NADAO /

Kakva navala: Pogledajte što je po dolasku u Armeniju snašlo Luku Modrića, dobio je i poklon

Image
OVOME SE NIJE NADAO /

Kakva navala: Pogledajte što je po dolasku u Armeniju snašlo Luku Modrića, dobio je i poklon

''Točno. Išli smo svjesno na tri boda kako bismo probali anulirati poraz iz našeg prvog susreta koji su kući izgubili 1-2. Pokušali smo kompaktnom igrom doći do pobjede u paklenoj atmosferi, znali smo što nas čeka i da će biti teško'', za Germanijak je rekao Čančarević i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa


''Dolazi nam viceprvak Lige nacija i svijete, trećeplasirana reprezentacija s prošlog SP-a. Radi se o jednoj od najboljih europskih reprezentacija. To je momčad sa strašnim pojedincima, od Luke Modrića, Brozovića, Kovačića, da ih ne nabrajam sve. Očekujem jako tešku utakmicu, jer radi se o momčadi koja zna što hoće, zna kako treba igrati, kada podignuti i kada spustiti ritam. Znam da će nam biti strašno teško, ali uzdamo se u domaći teren, stadion će biti pun, odlična atmosfera i pokušat ćemo napraviti podvig. Svaki pozitivan rezultat za mene bi bio uspjeh.''

O opasnostima koje prijete Armencima...

''Najveća opasnost prijeti od Petkovića kao napadača koji je u sjajnoj formi. Gledao sam ga u kvalifikacijama za Dinamo i u posljednje vrijeme u reprezentaciji. Ivanušec je isto u odličnoj formi, ali ključ svega je sredina terena. Trojac Modrić-Kovačić-Brozović uz dobre zamjene s klupe koje mogu i podignuti kvalitetu igre, bit će nam glavna prepreka. Radi se o jako kompaktnoj momčadi s puno kvalitete. Meni se posebno sviđa što svi rade za momčad, nije bitna toliko individualna kvaliteta, svi su podređeni momčadi s ciljem donošenja pobjede'', kazao je i rekao da će Armenija igrati slično kao i u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nadamo se podvigu i plasmanu...mladi smo, ali kvalitetni, ima dobrih igrača. Vjerujemo da bismo mogli preskočiti Tursku i da s Hrvatskom mi odemo na Euro što bi bio najveći uspjeh u povijesti armenskog nogometa. Bilo bi najbolje da završi neriješeno, pa da Hrvatska bude prva, mi drugi i da zajedno idemo na Euro'', zaključio je Čančarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo