DAN PRIJE DERBIJA / Čačić: 'Nadam se da Leko neće imati probleme zbog izjave o meni. Antolić? To nisu moji ratovi'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Trener Dinama Ante Čačić danas je ujutro je održao press konferenciju i najavio derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru

25.2.2023.
9:31
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo i Hajduk u nedjelju od 15 sati na Maksimiru igraju najveći derbi hrvatskog nogometa u sklopu 23. kola SuperSport HNL-a. Dinamo ima osam bodova više i utakmicu manje od Hajduka, koji si ne bi smio dopustiti da izgubi ovaj derbi ako želi ostati u ikakvoj utrci za naslov. Trener Dinama Ante Čačić danas je ujutro je održao press konferenciju i najavio je ovaj susret.

"Svaki nas bod približava titulu. Kažem, utakmica s Hajdukom ima značaj dvostrukih bodova. No još je puno utakmica do kraja. Bit ćemo bliže, ali ne znači da smo time prvi", rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MAKSIMIR ĆE 'GORJETI' /

Dinamo objavio da su za derbi s Hajdukom rasprodane sve ulaznice za tribinu s njihovim najvatrenijim navijačima

Image
MAKSIMIR ĆE 'GORJETI' /

Dinamo objavio da su za derbi s Hajdukom rasprodane sve ulaznice za tribinu s njihovim najvatrenijim navijačima

'Volio bih da Livaja igra'

Upitan je nastup Marka Livaje kojeg muči temperatura.

"Volio bih da Livaja igra, vjerujem da hoće, derbi se ne propušta samo tako. On je jako važan za Hajduk. Ne možemo njegovu kvalitetu i učinak. Morat ćemo obratiti pozornost na njega. Ponavljam, derbi bez Livaje bio bi krnji", rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su ga upitali i za Krešimira Antolića koji bi možda mogao otići iz Dinama sljedeći tjedan.

"Gledajte, već sam rekao da to nisu moji ratovi. Ja se bavim svlačionicom. Nisam član skupštine ni nadzornog odbora. Čitam iz novina, kao i vi. Pročitao sam da u mojoj svlačionici nije idealno, ali ja to nisam primijetio. Ne sjećam se da smo u jednu utakmicu ušli, a da momčad nije imala želju ili potrebnu glad za rezultatom. Nekad igramo bolje, nekad lošije. Generalno sam jako zadovoljan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Ivanu Leki

"Osvrnut ću se na njegovu izjavu i kompliment koji mi je uručio na osnovu svojih spoznaja o meni kao treneru, isključivo gledajući moje rezultate. Leku znam kao igrača. Kao treneri smo se susreli kada je on bio uz Tudora u utakmici Lokomotiva - PAOK. Riječ je o relativnom mladom treneru, koji radi od 2014. Iza sebe ima zapažene rezultate. Pred njim je zapažena karijera.

Nadam se da mu njegova izjava o meni neće stvoriti probleme jer je ona u suprotnosti s izjavama vaših kolega novinara, koji si utvaraju da kreiraju javno mnijenje. Ne znam na osnovu čega daju sud o čovjeku kojeg nikad u oči nisu pogledali niti bili na presicama. A činjenice ih ne zanimaju. Zahvaljujem se Leki. Ne sjećam se da me kolega iz struke ikad oprao. Njegova izjava ima težinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko ima veliko iskustvo. Hajduk ima priliku s tim čovjekom napraviti iskorak. Kada će to biti, teško je reći. Došao je na postavljenu momčad, nije ju birao. Treba mu vremena. Ako će ga Hajduk zadržati, dobit će što želi", izjavio je Čačić.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo