ČAČIĆ UIGRAVAO ĆORIĆA UMJESTO LUKE: / Modrić i Mandžukić propustili trening, upitni za Španjolsku

Image
19.6.2016.
19:37
VOYO logo

Luka Modrić i Mario Mandukić propustili su i drugi trening nakon ogleda protiv Češke i u ovom se trenutku izglednim čini da će propustiti nadolazeću utakmicu. Modrić ima istegnuće aduktora i vjerojatnije je da Čačić neće riskirati već će ga čuvati za osminu finala, dok s Mandžukićem situacija nije toliko ozbiljna ali bi mu odmor dobro došao.

Ćorić ulazi?

Zato je Ante Čačić uigravao najmlađeg reprezentativca Antu Ćorića. Igralo se "devet na devet", među prvotimcima bili su Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Domagoj Vida, Ivan Strinić, Milan Badelj, Ivan Rakitić, Ivan Perišić, Marcelo Brozović i - Ante Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku u utorak očekuje susret protiv branitelja naslova s početkom u 21 sat. Španjolska je već osigurala plasman u osminu finala turnira, ali u utakmicu ulazi s jasnom namjerom očuvanja vodećeg mjesta ljestvice skupine D. Hrvatska se na njoj s četiri osvojena boda, dva manje u odnosu na aktualne prvake, nalazi na drugom mjestu, a slijede ju Češka s bodom i Turska bez ijednog osvojenog.

Ne zna se gdje će trenirati

Stadion Nouveau Stade de Bordeaux definitivno ne bi trebao biti poprište treninga reprezentacija u ponedjeljak budući da je travnjak u lošem stanju, a želja organizatora sačuvati ga koliko je to god moguće za nadolazeću utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

UIGRALI SE: Pogledajte detalje s treninga na stadionu Parc de Loisirs

Image

UIGRALI SE: Pogledajte detalje s treninga na stadionu Parc de Loisirs

Utakmicu su iz hrvatskog kuta najavili i potvrdivši spremnost 'hrvanja' sa Španjolcima, dok je sa španjolske strane dao uvid u ogled i pritom počastio naše reprezentativce priznanjem o snazi sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo