FURIJA SE BRUSI: / 'Naša igra neće ovisiti o nastupu Luke Modrića'

Image
19.6.2016.
18:55
VOYO logo

Lov na prvo mjesto ljestvice, time i nominalno lakšeg suparnika u osmini finala natjecanja, i dalje je otvoren i u međusobnom ogledu u utorak će se odlučivati koja će momčad biti ta koja će pokoriti grupu. I dok Španjolska ima osiguran prolazak u nokaut fazu skupine, Hrvatska će svoje mjesto među posljednjih šesnaest tek morati osigurati, a prema trenutačno dostupnim informacijama pokušat će to učiniti u najtežoj utakmici u skupini bez ponajboljeg igrača Luke Modrića.

'Jasno da smo favoriti'

Koliki je to hendikep za sastav Ante Čačića sasvim je jasno, a kao takvog ga prepoznaje i suparnička momčad svjesna ipak da u hrvatskoj reprezentaciji ima i ostalih igrača koji mogu voditi glavnu riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Branimo uzastopne naslove europskih prvaka i sasvim je razumljivo da slovimo za favorite turnira. Ipak, mi stojimo čvrsto na zemlji i trudimo se raditi najbolje što možemo. Dobro smo startali, ali za prvo mjesto u skupini morat ćemo protiv Hrvatske upisati pobjedu ili makar podjelu bodova", najavio je David Silva ogled protiv Hrvatske u Bordeauxu u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Modrića će zamijeniti netko odličan'

"Kao i mi, Hrvatska ima jako snažan vezni red i nadam se da nas očekuje dobra utakmica. Luka Modrić? On je fantastičan igrač, ali smo svjesni i da ukoliko neće nastupiti da će ga zamijeniti isto tako odličan igrač. Neovisno o tome hoće li on zaigrati, mi moramo igrati svoju igru", zaključio je nogometaš Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo