ČAČIĆ MORAO RAZUVJERAVATI RUSE: / 'Ne, Pletikosa sutra neće braniti za Hrvatsku!'

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunić

Pljusak je dočekao hrvatske nogometaše koji su danas popodne doputovali u Rostov na Donu gdje će u utorak (17 sati) igrati prijateljsku utamicu protiv domaćina Rusije.

16.11.2015.
18:55
PIXSELL, Marko Lukunić
VOYO logo

"Stipe je ovdje miljenik navijača, tu je bio četiri godine. Nismo previše razgovarali, ali poručio mi je da je Rostov prekrasan grad", kazao je Ante Čačić ruskim novinarima na posljednjoj presici uoči sutrašnje utakmice.

'Stipi ćemo organizirati oproštajnu utakmicu, sad nismo stigli'

Domaće predstavnike medija zanimalo je hoće li se Pletikosa i službeno oprostiti od hrvatskog dresa. Utakmica u Rostovu bila bi idealna prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nismo imali dovoljno vremena za pripremu tog događaja. Ako on bude želio, organizirat ćemo mu oproštajnu utakmicu. Bili smo u neizvjesnosti, nismo znali hoćemo li morati igrati dodatne kvalifikacije", dodao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Olić ostavio je dubok trag u moskovskom CSKA, zato su ruski mediji pitali za njegovo "zdravlje". Jer, 36-godišnji Olić baš i ne igra u HSV-u, a Čačić je poručio da takve igrače neće voditi na EURO.

"Olić i danas trenira popu 20-godišnjaka. Oličenje je profesionalnosti. Drago mi je što ga imam u momčadi. Ne igra puno u svom klubu, ali je silno motiviran", pojasnio je izbornik koji je iskazao diplomatske vještine odgovarajući na pitanje bi li volio biti u skupini s Rusijom na EP-u Francuskoj. "Teško pitanje, sve momčadi koje su na Euru imaju veliku kvalitetu. Tako i Rusija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Osjećamo se sigurno'

Jedna od tema, bili su dakako, i teroristički napadi koji su pogodili francusku metropolu. I Rusije je meta, jer Putinove snage u Siriji udaraju po snagama ISIL-a.

"Ovdje se osjećamo sigurno, pokušavamo se koncentrirati samo na nogomet. Sve što se proteklih dana događalo u Parizu je strašno", zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo